Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősöm azt mondta hogy egy fiú sem ér semmit. Nem érdemes annyi áldozatot hozni értük hogy mi lányok hűségesek legyünk hozzájuk. Igaza van?
Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 13:10
11/15 anonim válasza:
valószínűleg csak csalódott. én pl. ugyanezt gondolom a férfiakról, de nem beszélem le a barátnőimet arról, hogy ők találjanak egy értelmes embert, attól még, hogy nekem nincs ilyen lehetőségem:)
12/15 anonim válasza:
Te vagy a hibás Kérdező, hogy ilyenekkel kezdesz, akikben ekkora mértékűt csalódsz! Úgy általánosságokba írd már le, hogy Te hányszor, és esetenként mit csalódtál a férfiakban... Várom!
13/15 anonim válasza:
Áldozatot én sem hoznék egy pasiért sem, mert tényleg nem érik meg, de ha már egy párlapcsolatban van az ember, akkor legyen hűséges, mert különben mi értelme az egésznek?
14/15 anonim válasza:
Egyáltalán nincs!
Nem szabad ennyire általánosítani, hogy minden fiú mocsok.
(Van egy százalékos arány a mocsok fiúk kontra rendes fiúk között, de az nem 100% / 0% a mocsok fiúk javára.)
Hidd el, hogy a fiúk között is vannak rendesek és hűségesek.
És erről kérdező biztosan így vélekedsz.
Hidd el, hogy előbb-utóbb találnál egy olyan fiút, akiért hozhatsz áldozatokat, akihez hűséges lehetsz.
Sőt kívánom is ezt neked
22/F
15/15 anonim válasza:
dönget a kettős mérce, ha ezt egy férfi írta volna ki, jönnének ám az egyetértő hátbaveregetések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!