Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt már részetek k. rva szar szexben?
Mit NE csináljunk? Mik azok a hibák, amikkel elrontunk mindent? (tételezzük fel, hogy a srác ápolt, humoros, sportos és nem kőbunkó).
Ha valami nem esik jól, akkor szóltok, vagy inkább tűrtök?
Én is csak ámultam... ilyen még sosem volt velem, le sem kellett kerülni a ruhának, már mindig éreztem, hogy okés odalenn minden. de ha pl. a barátommal fekszünk egymás mellett az ágyban, és nincs ruha, akkor is elég két puszi a nyakára és kész, úgyhogy ez anno ledöbbentett.
és igen, sajnos nem volt túl méretes e mellé. a hosszal nem feltétlenül volt baj, az annyira nem oszt, nem szoroz, de a vastagsággal volt gond, márpedig ez szerintem sokkal fontosabb, mint a hossz. úgyhogy ezután a szuper felvezető után mondhatni, hogy semmit sem éreztem. szerencsére hamar vége lett :DDDDDDDD na, ez volt a legrosszabb, azt hiszem!!!!!
Pár saját példa, amikor lelombozódtam:
- ha megjött nekem, nincs szex, mert nem akar lepedőt mosni
- lefekszem mellé meztelenül az ágyban, és ad nekem pólót pizsamának
- sorozatban azzal kezdi a szexet, hogy én ezt meg azt csináljam vele, aheyett, hogy ő ugrana rám
- papírzsepivel rögtön letörli magáról meg rólam (engem megőrjít, ha valaki az ágyban tisztaságmániás, ott ne legyen az)
- kimegy rögtön utána megmosakodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!