Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal akinek kb.80%, hogy nem lehet gyermeke? 22L

Figyelt kérdés

Ez nem azt jelenti, hogy nem kell védekezni. Csak nagy a valószínűsége, hogy nagyon nehezen esik teherbe vagy sose.

Amikor az ember már tervez ezek ijesztő dolgok tudnak lenni, eleinte lehet buli. Viszont a későbbiekben már szerintem gond. :(

2014. júl. 25. 23:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

9-es.

Én 18 vagyok,de egyszer szeretnék gyereket/gyerekeket.Ne általánosíts.

2014. júl. 25. 23:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehet gyereket is orokbe fogadni.. :)
2014. júl. 25. 23:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
ha igazán szeretem akkor nyilván ez nem lenne kizáró ok. 20% az nem olyan rosz. ha nehezebben is de előbb utóbb csak összejön, ha már ott tartunk hogy akarunk. viszont fontos hogy a csaj ne legyen ebbe belebetegedve, az lehet kizáró ok inkább, hogy a csaj depressziós vagy más lelki bajai vannak amiatt hogy már elkönyvelte magában hogy nem lehet gyereke és bele zakkan. az szerintem rosszabb mint maga a betegség, mert felemészti a kapcsolatot és mindkét felet. személyszerint ez a véleményem 19/F
2014. júl. 25. 23:37
 14/19 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem ne aggódj, ismerkedj, keresd az igazit. Ga megtalálid és úgy érzed, el kell mondanod, de ha a fiú tényleg szeret nem lesz gond belõle. 20 % az még nem semmi, és vannak más lehetõségek is. Ne félj, emiatt nem maradsz egyedül! Csak ne görcsölj exen, mert az viszont lehet gátja a kapcsolatnak. Semmiképp se azzal kezdd az ismerkedést hogy ezt elmondod, de ha komolynak érzed a kapcsolatot, akkor és csak akkor el kell mondanod. Ha szakít veled emiatt, akkor nem szeret igazán. Elsõsorban te kellesx neki, a gyerek ebbõl a szempontból másoxlagos, de mindenképp neki kell dönteni. Nem ismerem a betegséget, de azt.tudom, hogy ha rágörcsölsz, nem jön össze.

29L egy gyerekkel

2014. júl. 26. 00:28
 15/19 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna.
2014. júl. 26. 03:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem is az a gond, ha nagyon nehezen esik teherbe.

Hanem, ha a csekély esély ellenére mégis megfogan, akkor ki tudja hordani a babát!

Erről milyen infód van, mert itt ez a lényeg, igazából!

2014. júl. 26. 08:48
 17/19 A kérdező kommentje:

Fogantatási gondok lehetnek csak, kihordással semmi baj nem lehet. :)

Köszönöm a sok biztató szót :)

2014. júl. 26. 19:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha "csak" (bocsánat a kifejezésért) fogantatási nehézségek vannak, akkor kitartó munka után összejöhet azért a baba... ha a kihordással nincs gond, akkor hajrá!

Tudnék kevésbé élvezetes munkát is mondani! :D

2014. júl. 26. 20:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem egy dugás után van 20% esélye, hogy teherbe esik, hanem 80% esélye van arra, hogy egyáltalán nem lehet gyereke, akármennyi dugás után.
2014. júl. 26. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!