Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki egy párkapcsolat 16 évesen?
Figyelt kérdés
Nincs elképzelésem se hogy hányszor kéne találkoznunk hetente,miket kéne csinálnunk2014. júl. 25. 13:45
1/10 anonim válasza:
Ennek nem magától kellene jönnie? Amennyit igényeltek. Mi ennyi idősen többnyire sétálgattunk, utcán, réten, folyóparton, egymásnál voltunk, beszélgettünk, bicikliztünk, náluk segítettem, strandon voltunk, ilyesmi..
2/10 A kérdező kommentje:
Kicsit messze lakik és ez néhány dologban akadályoz
2014. júl. 25. 13:48
3/10 anonim válasza:
Ez a baj a netes távkapcsolatokkal. Ez nem olyan mint az igazi klasszikus járás.. Amúgy akkor találkozzatok amikor jólesik. mozizzatok kajázzatok sétáljátok körbe kézenfogva a várost szexeljetek stb.
4/10 A kérdező kommentje:
Azért a távkapcsolat túlzás :D fél óra busszal
2014. júl. 25. 13:56
5/10 anonim válasza:
Akkor meg nem is lakik messze..
6/10 anonim válasza:
Az a fél óra nem nagyon sok. Nekem aki tetszik 3 órányira lakik.
7/10 anonim válasza:
3 óra jaj de gáz:D Nem tudom fiú vagy lányról beszélünk-e, de ha csaj akkor haver azt rajtad kivül mindenki d*gja! :D
8/10 anonim válasza:
Első vagyok, nálunk is kb 20-30 perc buszos távolság volt. Nem akadályozott minket semmiben, még biciklivel is bevállaltuk többször, meg se kottyant.
9/10 anonim válasza:
30 perc az kb 25 km, az nem sok :) a lényeg, h annyiszor találkozzatok, amennyiszer tudtok, mert megéri
10/10 anonim válasza:
Én a koliban ismertem meg a barátomat, suliidőben mindennap együtt voltunk, de eljött a nyár és 30 km-re lakik tőlem. Vonat csak átszállással megy. Mi hetente egyszer találkozunk és minden nap skypeolunk. Amikor együtt vagyunk, akkor többnyire csak a házban vagyunk, egy mert meleg van, kettő mert jól esik a koli zsúfoltsága után kettesben lenni vele.
16/L (Barátom 17)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!