Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem vagyok a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok a barátommal, akkor iszik! De miért? (lényeg lent) Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Mostanában(1 hete) ha együtt vagyunk, akkor nem iszik csak alkoholmentes sört!De ezt is csak miattam, mert megkértem rá!Előtte napi 3-4 dobozzal ivott meg alkoholosat, de volt, hogy semmit sem ivott egy nap!Karácsony tájékán pedig "elszalad vele a ló"..kb.15 perc alatt ivott meg egy ü. pezsgöt!Szereti a sört, evvel nincs is bajom egy határig....!

Ha pl.: (mint tegnap)elmegy az apjához segiteni valamit állandóan spiccesen(pálinka+sör) jön haza!Ilyenkor fel sem hiv, hogy mikor jön!Úgy érzem "szarik" a fejemre!Nem lehet hozzászólni és ingerült!Ma is kellett mennie az apjához és felhivott, de csak azért mert tegnap szóvátettem neki!Most is megkérdeztem tőle, hogy ivott-e!-és sajnos igen!A mai napunk is elvan bas...va!Reménykedtem, hogy ma nem iszik,de mégis...!Nem bírom már...megkérem valamire és mintha nem érdekelné!

Félek, hogy alkoholista lesz!Létszives osztjátok meg velem a tapasztalaitokat!Előre is köszi!

20L barátom 27F

2010. jan. 10. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem már egy kezdő alkoholista. Sajnálom :S
2010. jan. 10. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:

nem lesz,hanem már az,csak még nem tart ott,hogy minden nap...

de lesz lassan az is,és akkor kérheted,állhatsz a fejed tetjére...

vagy bizonyitsa be,hogy pl mátol nem iszik kortyot se,meg tudja állni,vagy elvonó,vagy hagyd a francba mielőtt agresszivitása ellened fordul...

2010. jan. 10. 11:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Jobban jársz most otthagyod. Már ennyire iszik, nem bírja letenni?? Mi lesz 10 év múlva? Hazaér részegen téged összever, utána alszik, te meg rettegni fogsz tőle minden nap. Gondold át míg nem késő. Hidd el találsz olyat aki nem alkesz.
2010. jan. 10. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!