Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem bízik bennem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bízik bennem a barátnőm, hogy interneten lévő lányokkal csak baráti célzattal beszélgetek?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedek lányokkal, de csak baráti célzattal, mert lányokkal jóban megértem magam. Párom nem örül neki, hiába mondom hogy nincs semmi több ennél.
2014. júl. 24. 13:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hat ha eltudod fogadni azt a tenyt hogy a bizalom egy illuzio, akkor nincs vele semmi gond.

Egyebkent rengeteg korodbeli no tart szeretot ugy hogy a parja mit sem tud rola es megbizik benne.

2014. júl. 24. 13:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Az már megint egy más dolog...

És tudod, ilyen hosszú kapcsolatban... Nem, nincs szeretőm... De ha a férjemnek lenne, és nem érzelmi alapú lenne a kapcsolat, hanem csupán testi, nekem azzal se lenne problémám, szerintem meg tudnánk beszélni.

De ez a kérdés most nem erről szól. :)

És nem, a bizalom nem holmi illúzió. :)

2014. júl. 24. 13:46
 13/17 anonim ***** válasza:

A bizalom relatív valóban. Az a fő kérdés, hogy mihez kötjük.

Bizalom a másik hűségében. Eddig tiszta sor. De kétféle hűség van. Van az elvi, és van a gyakorlati.

Az elvi, hogy senki mással sem szex. Ez az a hűség értelmezés ami igen ritkán működik.

És van a gyakorlati, amikor a hűséget úgy értelmezzük, (ahogy egyébként le van írva) jóban/rosszban betegségben/egészségben.

Ez működne, ha nem az elvit hajszolva majd kudarc esetén egyből beáldozzák a gyakorlatit. (megcsalás = válás)

2014. júl. 24. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem akarok gonosz lenni de...

Amondó vagyok, hogy huszonévesen 1-2-3-4-5 éves (max) együtt járás (már akinek van ennyi, mert többnyire kapcsolatról kapcsolatra bukdácsolás van) mellett arra hallgatnék akinek 21 éve valamiért mégis csak működik a házassága ;) Érdemes megkérdezi miért...

2014. júl. 24. 13:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Puszta szerencse, veletlen?

Az emberek kulonbozoek, mashogy viselkednek, gondolkodnak akar egyforma elethelyzetben is.

Szerintem itt nincs papirforma es Veronikaek hazassaga is egy verzio. Sot a ferj meg nem is nyilatkozott a kerdesben.

Lehet mas velemenyen lenne vagy akkor ha nem a felesege jelenleteben kell valaszolni, esetleg nemtudja hogy o is olvassa.

A bizalom meg azert illuzio mert biztal benne hogy nem csal meg. Kiderul de most abban az illuzioban bizol, hogy nem erzelmi.

Az mas kerdes, hogy az ember konnyebben megbocsajt, ha mar o maga is vetkezett vagy eljatszott a gondolattal.

2014. júl. 24. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Vagy puszta hozzáállás kérdése.

Nem értek veled egyet.

2014. júl. 24. 14:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem derült ki semmi ilyesmi. Tényleg csak hozzáállás kérdése. Ha csak a hormonjai vezérelnék, és lefeküdne mással, el tudnám fogadni, meg tudnám érteni. Ha beleszeretne másba, akkor viszont elengedném, mindkettőnk érdekében. Nem akarnám, hogy kényszerből legyen velem, ahogy én se tudnék együtt élni olyan férfival, aki más nőbe szerelmes. De ez teljesen független attól, hogy szabadidejében kivel beszélget. Aki ilyen korlátokat szab, az csak eltaszítja magától a másikat. És én inkább azt tartom papucsnak, aki ezt hosszabb távon eltűri.
2014. júl. 24. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!