Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bízik bennem a barátnőm, hogy interneten lévő lányokkal csak baráti célzattal beszélgetek?
Hat ha eltudod fogadni azt a tenyt hogy a bizalom egy illuzio, akkor nincs vele semmi gond.
Egyebkent rengeteg korodbeli no tart szeretot ugy hogy a parja mit sem tud rola es megbizik benne.
Az már megint egy más dolog...
És tudod, ilyen hosszú kapcsolatban... Nem, nincs szeretőm... De ha a férjemnek lenne, és nem érzelmi alapú lenne a kapcsolat, hanem csupán testi, nekem azzal se lenne problémám, szerintem meg tudnánk beszélni.
De ez a kérdés most nem erről szól. :)
És nem, a bizalom nem holmi illúzió. :)
A bizalom relatív valóban. Az a fő kérdés, hogy mihez kötjük.
Bizalom a másik hűségében. Eddig tiszta sor. De kétféle hűség van. Van az elvi, és van a gyakorlati.
Az elvi, hogy senki mással sem szex. Ez az a hűség értelmezés ami igen ritkán működik.
És van a gyakorlati, amikor a hűséget úgy értelmezzük, (ahogy egyébként le van írva) jóban/rosszban betegségben/egészségben.
Ez működne, ha nem az elvit hajszolva majd kudarc esetén egyből beáldozzák a gyakorlatit. (megcsalás = válás)
Nem akarok gonosz lenni de...
Amondó vagyok, hogy huszonévesen 1-2-3-4-5 éves (max) együtt járás (már akinek van ennyi, mert többnyire kapcsolatról kapcsolatra bukdácsolás van) mellett arra hallgatnék akinek 21 éve valamiért mégis csak működik a házassága ;) Érdemes megkérdezi miért...
Puszta szerencse, veletlen?
Az emberek kulonbozoek, mashogy viselkednek, gondolkodnak akar egyforma elethelyzetben is.
Szerintem itt nincs papirforma es Veronikaek hazassaga is egy verzio. Sot a ferj meg nem is nyilatkozott a kerdesben.
Lehet mas velemenyen lenne vagy akkor ha nem a felesege jelenleteben kell valaszolni, esetleg nemtudja hogy o is olvassa.
A bizalom meg azert illuzio mert biztal benne hogy nem csal meg. Kiderul de most abban az illuzioban bizol, hogy nem erzelmi.
Az mas kerdes, hogy az ember konnyebben megbocsajt, ha mar o maga is vetkezett vagy eljatszott a gondolattal.
Vagy puszta hozzáállás kérdése.
Nem értek veled egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!