Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem áll szóba a saját testvére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll szóba a saját testvére vele?

Figyelt kérdés
A barátommal két hónapja jöttünk össze és tegnap költöztem hozzá.Eddig csak a szüleinek mutatott be és nemrég tudtam meg hogy van egy testvére is(Ő 21 éves a testvére 24).Tegnap este mondtam neki hogy hívjuk meg vacsorázni a testvérét is,de neki ez nagyon nem tetszett.Mikor elkezdtem komolyabban győzködni nagyon ideges lett,kiabálni kezdett és elment otthonról,ma hajnalba jött haza(eddig soha nem emelte fel a hangját velem szemben).Amíg nem mutatott be a szüleinek még csak azt sem tudtam hogy van testvére,soha nem beszél róla.Az egyik barátját megkérdeztem hogy mi a baj és azt mondta hogy 13 éves koruk óta nem beszélnek egymással,meg hogy a testvére most sem állna vele szóba,valami régi piti ügyért.Mondták hogy pár éve a barátom elment hozzá,mivel egy kevés pénzre volt szüksége,de a testvére elküldte melegebb éghajlatra.(pedig eléggé "tehetős ember")Létezik ilyen?Ne beszéljen a saját testvérével?Megpróbáljam kibékíteni őket,vagy ne firtassam a dolgot?Én szeretném megismerni a testvérét is.
2014. júl. 24. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem ne firtasd a dolgot...még csak szóba se hozd...látod milyen a reakciója...

21F

2014. júl. 24. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne! Ne avatkozz ebbe bele. Az ő dolguk! Nem 1 napja tart. Maradj ki ebből.
2014. júl. 24. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Hagyjad békén és meg te próbált ki békíteni őket,

Nekem van egy fél testvérem én amikor 10 éves voltam azóta nem beszélünk és ki nem állhatjuk egymást most 20 vagyok és ő 24. És még most is ugyan ez a story és személy szerint nem tekintem a testvéremnek még ha fél is akkor sem tartom még fél testvéremnek.

2014. júl. 24. 10:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne is gondolkozz ezen..rossz ötlet.Hagyd!Ebbe az ügybe te ne menj bele.Nem a te dolgod.Majd ha akarják maguk elintézik.Még csak meg se ismerkedj a testvérével mert a végén az lesz a baj,hogy beszéltél vele.
2014. júl. 24. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne, semmi közöd hozzá.
2014. júl. 24. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi közöd hozzá, hagyd rá. Van ilyen, én sem beszélek a testvéremmel évek óta, én 23 ő pedig 26 éves. A pasijaim sose akartak békítőt játszani, elfogadták, hogy ez a helyzet és kész. Ha valamelyik beleavatkozott volna kidobtam volna, mint macskát szrni. Ha neki ez ennyire fájó pont, hagyd békén vele.
2014. júl. 24. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!