Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak nem gáz, ha egy lány nem érzi jól magát egy buliban (italtól-még ha nem is ivott sokat) és ápolják?
Figyelt kérdés
mert egyik bnőm volt kicsit rosszul, és ennek ellenére hajtott rá két srác is... (a rendesebbik fajtából).
Elgondolkodtam, akkor megéri rosszul lenni egy buliban, hogy pasit fogjak?? :D
2010. jan. 10. 00:26
1/4 anonim válasza:
A rendesebbek, gondolom csak otthon akartak valami nem olyan rendeset tenni vele, nem a helyszinen.
Szerintem kifejezetten kinos, ha valakit az ital miatt apolni kell, legyen no vagy ferfi, teljesen kiabrandito.
2/4 anonim válasza:
rossz ötlet.
így nem fogsz pasit, nekem kifejezetten kiábrándító, ha egy lány annyit iszik, h rosszul van
3/4 anonim válasza:
Én is utálok bulizni meg társaságba menni, a "bnőd" tökéletesen rendbe van :)
4/4 anonim válasza:
Nincs annál gusztustalanabb, ha egy nő kiüti magát és úgy kell ápolgatni. Onnantól kezdve nem nő. Mert az nem baj ha iszik, érezze jól magát, de tudja hol a határ. Amúgy nő vagyok
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!