Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok kész a párkapcsolatra? Vagy mi lehet a gond? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy mikor kezd alakulni egy fiúval közöttünk valami, és kezdünk megnyílni egymás elött akkor mindig meghátrálok. Egyszerűen nem vagyok képes elmondani Neki a mélyebb érzéseimet, nem hagyom hogy belém lásson csak egy kicsit is, mintha nem bíznék benne. Pedig egy kapcsolatnak ezek az alapjai. És amikor Ő elmondja az érzelmeit/érzéseit akkor túl nyálasnak gondolom, meg hogy így már nem is olyan férfias. Pedig tudom, hogy ettől Ő is ugyanaz az ember marad, de ezek után már máshogy nézek rá, és már úgyérzem nem is akarom ezt a kapcsolatot. Mit tegyek, hogy jobb legyen?2010. jan. 9. 22:50
1/7 anonim válasza:
Ne azt akard, ami nincs.
Hány éves vagy? Mennyi kapcsolatod volt eddig?
2/7 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
Eddig 3-4 kapcsolatom volt, de nem jutottunk sehol túl sokáig.
2010. jan. 9. 23:02
3/7 anonim válasza:
Legjobb lessz mindenkinek ha csinálatatsz magadnak 2 betoncsizmát és beugrassz vele valami jó mély vizesárokba!!
4/7 anonim válasza:
Én nem tudok mindenki felé megnyílni. Lehet, hogy te is ilyen vagy. Ne kapkodd el, majd jön olyan, akivel egy hullámhosszon vagytok, akivel könnyen tudsz az érzéseidről beszélni.
5/7 anonim válasza:
nekemis hasonló a problémáám..
olyan mintha félnék a fiúktól:S 16/L
6/7 anonim válasza:
jajjj 16 évesen még nem kell aggódni...
mindenkinek más, hogy mikor érzi magát késznek egy párkapcsolatra.Vagy a srác
Még nem vagytok elég "érettek" ehhez, és ez nem bántás.
Sok lányt ismerek, akik még 20 évesen sem biztosak magukban.
Ez nem baj.
7/7 anonim válasza:
A csaj akkor lesz magabiztos amikor már jókat dug és ügyesen sexel...megtapasztalja, hogy milyen jó az és milyen élvezetet tud okozni egy pasinak...önbizalom növelő dolog ez kérem szépen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!