Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelent valamit a páromnak?
a párom azt mondja,hogy semmit nem jelentett pusztán kedvesség volt é ő elég őszinte ember de kíváncsi lennék más véleményére is. van a páromnak egy régi nő ismerőse akit régebbről ismer mint engem. nem volt köztük semmi de eleinte a páromnak tetszett a nő de aztán kiismerte,hogy milyen hisztérika és valamin össze is vesztek és minden kapcsolatot megszüntettek egymással. mikor összejöttünk 3 éve akkor büszkén mutatott be a csajnak mert véletlenül összefutottunk és még meg is jegyezte a párom hogy látta a csaj arcám,hogy irigykedve nézett engem. nah de a lényeg,hogy pár hónapja ráírt a nőre (több év nem beszélés után) hogy mi van vele,hogy van hol dolgozik stb és a levele végére odaírta,hogy nagyon csinos a profilképén és,hogy milyen vonzó jelenség....
nekem ez nagyon szarul esett mert arra gondoltam lehet még mindig tetszik neki...
a párom azt mondja csak szimpla emberi gesztus volt főleg ha már évek után csak úgy ráírt.
szerintetek? túl dramatizálom?
Ebben nem látok rosszat, én sem vagyok már 20, és jól esik, ha kapok pici bókokat, főleg régi ismerősöktől. A kedvességet sem kell félremagyarázni, ha minden ilyen dolog elbizonytalanít, az nem vezet jóra. Ha valaki csalni akar, csalni fog, de felesleges előre aggódni.
Nekem is eszembe jut néha régi ismerős, írok neki, még ugratom is, de nem akarok semmit tőle, ő sem tőlem, ezek szimplán emberi érdeklődések, hogy tudjam, jól van-e, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!