Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy lányról, aki 21 éves koráig 10 emberrel feküdt le, melyből az utolsó másfél hónapban 3 egyéjszakás kaland volt + ez alatt körülbelül 10 emberrel kavart? Én ezután a másfél hónap után kerültem a képbe mint párkapcsolat.
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 15:37
11/22 anonim válasza:
A véleményem az, hogy nagyon sok a pasikban a kicsi kuki-nagy száj párosa :D
12/22 anonim válasza:
Jó nagy r.i.b.a.n.c. És normális pasinak nem fog kelleni.
13/22 anonim válasza:
Alapból szóra se méltatnám. Én olyan srác vagyok akinek sokat számit a bízalom és az előélet! Ha ilyen könyen adód magad én nem küzdenék egy percet se érted
Például az kurvva romantikus tud lenni hogy jó a segged kő kóla. Vagy hogy részegen smároltok, de persze tudom már én vagyok a hibás megszoktam már.
21 éves srác vagyok sose volt még alkalmi kapcsolatom. A mai lányokra meg rámászol részegen és vihetők! Jártam fel diszkóba táncolni nem semmi dolgokat láttok!
14/22 A kérdező kommentje:
nem részegen, teljesen józanul mindd, akár előre megbeszélten történve.
2014. aug. 29. 10:16
16/22 A kérdező kommentje:
Nem, pl. társkereső napközbeni találkozás.
2014. aug. 29. 16:07
17/22 A kérdező kommentje:
Vagy akár előre megbeszélt szex ismeretlenül.
2014. aug. 29. 16:07
18/22 A kérdező kommentje:
caM008 - s téged nem zavarna, ha ezek utólag derültek volna ki és nem ő mondta volna el neked magától?
2014. aug. 29. 16:10
19/22 anonim válasza:
Előre megbeszélt ismeretlenül is társkeresőn lett lebeszélve ?
20/22 A kérdező kommentje:
yes
2014. aug. 31. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!