Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok a hibás?
"felháborodhatok ha még nem is járunk?"
Nem, nem háborodhatsz fel mivel nem vagytok együtt szóval semmi elszámolni valója nincs hogy kivel, mikor, mit csinált..
Szabad ember.. Azzal találkozik akivel akar, és nem szabhatod meg.. Mondok jobbat.. Akkor sem ha együtt vagytok.. Mivel neki is ugyan annyi joga van találkozni a barátaival mint neked..
Ha nem találkozik veled, hanem inkább a 3-4 másik "pasijával" lóg, akkor valószínűleg egy éretlen kis liba. Mivel nem jártok, joga van ahhoz, hogy azzal találkozzon, akivel akar. Az olyan lányok akik több pasival lógnak, valójában kelletik magukat, csak lehet, hogy valamilyen oknál fogva ezek a beképzelt ficsúrok nem veszik őt észre, mert pl.: szerintük nem elég szép, ... stb.
Lehet, hogy veled csak azért barátkozik, hogy felkeltse ezeknek a "fiú barátoknak" a hiúságát.
Nálam ugyanez volt a helyzet, csak rosszabb: elkezdtem vele járni és érdekes módon egy héten belül 3-an is abból a bizonyos baráti társaságból "szerelmet" vallottak neki.
Nem akarlak befolyásolni, de ha rendes kapcsolatot szeretnél, amiben a barátnőd odafigyel rád, ne ilyen lányt válassz magadnak!
A facebook-on pedig nem lehet megismerni valakit, bármennyire is ez a divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!