Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, titeket jó érzéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket jó érzéssel töltene el, ha?

Figyelt kérdés
..ha pont abban a hónapban amikor az exetek az esküvőjét tervezi az új csajával, regisztrálnátok magatokat fészre brutál szexi fotókkal, izmos hassal, egy külföldi privát egyetem diákjaként egy jól hangzó szakon? Nagyon megadná a lelki boldogságomat, mit gondoltok?:)

2014. júl. 22. 18:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pedig nem. Én szánlak, mert ilyen nem jut eszébe felnőtt embernek és bár gyereknek lenni jó, mindennek megvan a maga ideje. Neked pedig most annak lenne az ideje, hogy felnőtt emberként viselkedj. Ha az én párom ilyet csinálna az exével, valószínűleg lapátra tenném. :)
2014. júl. 23. 15:11
 12/17 A kérdező kommentje:
:D:D:D hát ez aztán szörnyűséges merénylet hehehe
2014. júl. 23. 15:52
 13/17 A kérdező kommentje:
most akkor már nem is lehetek szexi és sportos, meg nem regisztrálhatok a közösségi oldalra mert harakirit követ el vagy mi:D alapvető emberi szabadságjog hogy oda regisztrálsz fel ahova akarsz. Az meg hogy hogy nézek ki, netán elbűvölően szexi vagyok-e, az is :)
2014. júl. 23. 15:55
 14/17 anonim ***** válasza:
A probléma a motiváció, meg, hogy akkora az arcod mint ide Nagykáta. Posztolj már néhány fehérneműs/fürdőruhás képet ide is, had gyönyörködjünk mi is. :)
2014. júl. 23. 16:11
 15/17 A kérdező kommentje:
:))) jó volt, előző. Megnevettettél. Amúgy az ő kapcsolatuknak illik stabilnak lennie, főleg ha már házasság lesz, nem? szép csajok vannak a neten rajtam kívül is ezrével meg az utcán is. Nekem elég a ténymegállapítása is mikor nézi a képeket, hogy 'aszta, de jól néz ki' ;)
2014. júl. 23. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Ezzel önmagában nincs baj, az exekkel szerintem mindig úgy van kicsit, hogy "Na, nézzed köcsög, ez a tiéd lehetett volna ha nem b@cod el!". De az, hogy téged ez tesz boldoggá szerintem nem egészséges. A képeket továbbra is várom! Akár privátban is. :P
2014. júl. 23. 16:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Csak rosszul fogod magad érezni, h nem lesz rá reakciója. Az esküvőjét tervezi, szóval az exe nem fogja meghatni. Ha bármit reagál rá, akkor mindenbe bele fogsz látni valamit. Lehet le is tilt anélkül, hogy visszaigazolna.

Most azt gondolod, hogy jól éreznéd magad tőle, de szerintem csak rosszabb lenne utána. Mint mikor beszélsz egy szakítás után a volt pasiddal. Akkor jobb, de utána sokkal rosszabb lesz/megint elkezd fájni. Hagyd őket.

2014. júl. 28. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!