Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vagyok szimpatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok szimpatikus egy fiúnak sem? Mi lehet a baj velem? Miért nem vagyok szerethető? L/21

Figyelt kérdés

Soha nem nyomultam egy fiúra sem, mindig megértő voltam, azt mondtam nem muszáj találkoznunk mindennap, úgy hogy nem is akartam ráakaszkodni. Volt egy fiú akivel randiztam egy hónapig. Mindig késett a randikról, azután egyik napról a másikra csak eltűnt, minden magyarázat nélkül.

Utána volt egy fiú, aki szintén késett a randikról, el volt úgy hogy napokig nem is érdeklődött utánam. Ő vele 1 hónapig tartott.

Most pedig 4-szer randiztam egy fiúval. tőlem 2 évvel fiatalabb. Viszont amikor először találkoztunk be se mutatkozott nekem semmi. Eleinte azt hittem hogy félénk. Jött ezzel a szokásos lerázó szöveggel hogy én túl jó vagyok hozzá, és ha jobban megismerném rájönnék hogy nem jó vele. Nem értem miért akart többször találkozni, ha még csak meg sem akart vagy mert csókolni. Azt mondta hogy túl komoly vagyok, pedig inkább ő volt az mert sehogyan se mutatta ki hogy tetszenék neki igazán. Meg sem dicsért semmi. Azt mondta hogy az utolsó randi nem volt jó mert komolyabb voltam mint a többin.

Amúgy mások állítása szerint nincs baj a külsőmmel. De a belsőmmel mi lehet a gond? Kedves, aranyos, megértő, mosolygós vagyok, akivel ok témáról elehet beszélgetni. De persze azért nem vagyok mindig vidám, de ez mással is előfordul.

2014. júl. 22. 16:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán hülyéket fogtál ki eddig. Nem tudjuk megmondani igazán hogy van-e baj a belsőddel mert nem ismerünk, külsődet meg nem látjuk! :)
2014. júl. 22. 16:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak egyszerűen bunkó csávókat fogtál ki akik vagy mondvacsinált indokkal hagytak el vagy még indokot sem voltal hajlandóak kitalálni és leléptek. Próbálkozz tovább majd előbb-utóbb találaz egy normális csávót aki tiszta szívből szeret majd téged.
2014. júl. 22. 16:32
 13/19 anonim ***** válasza:
De simán az is lehet bármilyen fuRA is h nem tetSzettél nekik élőben
2014. júl. 22. 16:32
 14/19 A kérdező kommentje:
De ha élőben nem voltam szimpatikus miért akartak többször találkozni?
2014. júl. 22. 16:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát ez így nagyon nehéz, ehhez le kellene ülni beszélgetni.
2014. júl. 22. 16:40
 16/19 anonim ***** válasza:
kb hatodjára kérdezed ugyanazt, lefoglak tiltatni
2014. júl. 22. 16:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Ki a faszt érdekel hogy hányadjára kérdezi amíg nem kap rá normális választ te gyökér?
2014. júl. 22. 16:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Aki nem tud normális választ írni az tartsa meg a véleményét magának trollok.
2014. júl. 22. 18:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Újabb férfigyűlölő kérdés. Miért nem sportolsz? Gyakorin sírás helyett bőven lenne arra időd. Vagy miért nem mész el a diszkóba ismerkedni?
2014. júl. 22. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!