Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenévesek/Fiatalok! Hol ismertétek meg a párotokat? És miért pont őt választottad? Mióta vagytok együtt? Kort és nemet is, légyszi.
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 18:36
11/17 anonim válasza:
iWiW Csajok és Pasik. :DD Első látásra a külseje tetszett meg és hogy hasonló az érdeklődési körünk, aztán a humora. Aztán BUMM, szerelem! :)) Három hónapja vagyunk együtt. 17L
12/17 A kérdező kommentje:
Nekem az az alkalmazás be sincs állítva. :D Pedig gondolkoztam rajta. :D
2010. jan. 9. 19:34
13/17 anonim válasza:
Myvip, majd msn, majd találka és összejöttünk :)
Ez hülye kérdés. Ha ő tetszik, majd mást választok, nem? ;P
2 hónapja.
Én 18/F ő 14/L
14/17 anonim válasza:
21:54
Mi is így voltunk csak mi akkoriban 16:14 voltunk, most meg már 19:17 a felállás és 3 éve járunk :)
15/17 anonim válasza:
21:54 - és milyen érzés kislányt répázni?
16/17 anonim válasza:
egy haver mutatott be minket egymásnak,tetszettünk egymásnak de nem volt szerelem első látásra,sszejött a tesómmal,alig tallálkoztak 2 hónap alatt,szakította,2 hónappal később összejöttünk,szeretem nagyon és tudom,hogy ő is szeret és imád.5.ónapja vagyunk együtt és remélem még sokáig
17/17 anonim válasza:
válasz a kérdezőnek:" milyen egy kislányt répázni..".?
hamvas kis szűk rés:)kemény feszes test,..kis cumis száj,..feszes kerek popó...lihegő, kíváncsi mindenre kész..tekintet---na? képzeld el:) milyen jó:)))))) és imád babaázni: " van kalapja, nincs kalapja, van kalapja, nincs kalapja..jééé.-.rókádzik a Baba:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!