Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kedvesem egy olyan lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kedvesem egy olyan lány. Befejezed a saját szavaiddal?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hányféleképpen lehet folytatni?

2014. júl. 21. 23:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
aki egyenlőre N/A
2014. júl. 21. 23:13
 12/19 Tgeenay ***** válasza:
46%
aki nem eszi meg a fikáját
2014. júl. 21. 23:17
 13/19 anonim ***** válasza:
96%

A kedvesem egy olyan lány,

aki szerelmes lenne. De talány,

hogy ez kivel is menne,

s menne-e egyáltalán.

Mondom ezt így, hogy a nőmmel minden tökéletesen működik, csak épp nem tud belémszeretni, s neki ez kell. Ő egy olyan lány, akiért feladtam magam, akiért szakítottam vele, azért, hogy megtalálja a szerelmet, amit keres. Olyan, akinek reggel örömmel főzök kávét és töltök cigarettát. Akinek nem azért kenem naptejjel a hátát, hogy női testrészeket simogassak, hanem azért, mert tudom, hogy fontos neki. Akiért képes vagyok 250 kilométert biciklizni bármikor, amikor lehet. Akinek hiába mondom, hogy mennyire szeretem, mert azt, hogy mennyire is, azt úgysem tudom szavakba önteni. Akinek ott akarok lenni mindig, lesni akarom a szavait, pillantásait, még akkor is, ha utáljuk egymást. Aki szakítás után eljön hozzám, s még ha arról is beszélünk, hogy "ez nem megy", azt is kézenfogva tesszük. Akibe sosem szerettem bele, s nem is fogok, de ennek ellenére vele élném az életem, vele vennék házat, fogadnék örökbe kutyát, nevelnék gyereket, ültetnék fát. Aki ha megbánt, nem szól semmit, csak kétségek között hagy, de mégis átölel. Aki rövidre vágatja a haját, pedig tudja, hogy én azt szeretem, ha hosszú. Aki már egy ideje nem hord fülbevalókat, mert tudja, hogy kiráz a hideg tőle. Aki kedves nekem, hiába nyer tízből nyolcszor kártyában, s hiába nyerek tízből nyolcszor szókirakóban. Akinek reggel rohanok sonkás-burekot venni a pékhez, hiába gondolom úgy, hogy nevetség tárgya vagyok, mert ki eszik már sonkás-burekot? :) Aki szeret velem dolgozni, kikéri a véleményem, s én is kikérem az övét. Aki olyan kedvesen mosolyog, mint ahogy másik lány - kikérem magamnak - soha. Legalábbis számomra.

2014. júl. 21. 23:19
 14/19 Tgeenay ***** válasza:
Ó, ez mind belőled jött ki ?
2014. júl. 21. 23:23
 15/19 anonim ***** válasza:
...aki, utalja Baja Lexet! :p
2014. júl. 21. 23:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, úgy hirtelenjében. Nagy a stressz, tudod.
2014. júl. 21. 23:40
 17/19 A kérdező kommentje:
na valami hasonló vagy még olyanabb.. -ra gondoltam.
2014. júl. 21. 23:40
 18/19 C0r3 ***** válasza:
.. aki nem is lány xD sőt nem is létezik. De azért jól néz ki. Nagyok a mellei, meg minden. Szóval dugható.
2014. júl. 21. 23:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Mikó szopsz a wc-n akkó szopsz a pézé :)
2014. júl. 22. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!