Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok férfit magamnak. Miért?
nincsen olyan hely, ahol megtalálhatóak az értelmes pasik. tök random, hozza az élet az emberi kapcsolatokat. egy ismerősöm úgy jött össze a párjával(haverom), hogy lemaradt a hazafelé tartó buszáról. elkezdtek beszélgetni, kiderült, hogy király a csávó(hát na, csak az én haverom...:D), és elkezdtek beszélgetni.
később összejöttek. ez volt 5 éve, és köszönik szépen, azóta is nagyon jól megvannak :)
Gyeree bá zmegg májd én megmuitatom milyen áz igazi férfi.
Egész nap fehé r folya dékokat fogsz szür csölni a térdedd már vörösbörös lesz ...nem vezethed a Porsche-t és ku s solodd magad ..minden nap azt főzöd amit mondok és kussolod ... mosol is rám takaritasz és fényesre nyalod a pic sááám at ..ha megjössz a munkából este aztán meg elcsá bítasz egy franci aaa tanga bugyisba forró sztri p ptiz ahogy végi gnyalaa sztom pezsgo testecskedet te kiss d
Itt vagyok, 25 éves elméleti fizikus. (Szabadidőmben sportolok. ;)
Helyileg ELTE északi épület vagy BME. (Ott is sok kisportolt intelligens férfi található.)
Ha elzárkózol 1 tök jó lehetőségtől az ismerkedésre akkor mit vársz? Ezért már nem vagy annyira intelligens mint amilyennek hiszed magad.
Én nem vagyok szépség, sem kisportolt, de mégis számomra vonzó, okos ember lett a házastársam, akit neten ismertem meg.
Ha így akarsz élni rendben, de akkor ne hisztizz, hogy nem találsz társat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!