Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne erre a megoldás?
Oltári nagy problémám és hibám, hogy nem merek kezdeményezni a páromnál a szexben. Már több mint 3 éve együtt vagyunk és miattam ellaposodott a kapcsolat. Fogalmam sincs, miért csak gondolok rá, de ha oda kerülne a sor, akkor leblokkolok, nem merem megtenni. Pedig tudom, hogy mit szeret, mire vágyik, de mégsem.
Mára már túl sokat agyalok az egészen.. Eltűnt belőlem a spontaneitás és csak az agyam dolgozik, a testem már nem.
Imádom a párom és szeretném, ha boldog lenne, ezért szeretnék megoldást találni erre.
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Ezt tudom!
Volt hogy ittam előtte kicsit és akkor ment. De nem lehet minden egyes aktus előtt inni. Kicsit ciki volt egy idő után, hogy az nélkül nem ment.
Tudom, hogy így van, de még sem bírom meglépni. Ez oltári gáz... Főleg 20 évesen?! Én már rég elhagynám magam, ha tehetném...
Köszönöm!
Ez az, amire sose lennék képes. Gerinctelennek tartom, mikor valakinek van valakije és mással hempereg az ágyban...
Sajnos csak szeptemberbe jön haza. Addig meg annyit tornázik az agya, hogy teljesen bele temeti magát ebbe a tévhitbe. Tegnap már ki is dobott...
Ő az én párom ebbe a kusza világba.. Ő egészít ki. Csak sajnos azt, hogy nem járok félre 1200 km távolságból nem tudom bizonyítani neki :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!