Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok barátnőmre, alig bírom vissza fogni magam. Beszélget a munkatársaival facebook-on de csak a fiúkal. Eddig nem csinálta ezt csak mióta veszekszünk majdnem mindenap. Féltékeny vagyok + félek elhagy. Hogyan győzem le a féltékenységet?
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 16:53
11/13 anonim válasza:
Vegyél egy új tusfürdőt, ami márkás és nagyon jó illata van (engem az be tudna csábítani a zuhany alá). Masszírozzátok meg egymást illatos masszázsolajokkal. (9-es voltam)
12/13 anonim válasza:
Én tuti nem tudnék szerelmes lenni (vagy kiábrándulnék belőle) egy olyan lányba, akinél trükközni kell, hogy beálljon a zuhany alá :D
13/13 anonim válasza:
Hű ezt nem igazán értem.
Büdösnek, és igénytelennek tartod, ezért nem tudsz hozzáérni, meg kedvesnek lenni vele. De akkor most szereted, vagy nem?
Féltékeny? Ezt sem értem, hiszen most írtad le, h igénytelen... Akkor mire vagy féltékeny?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!