Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha egy lány magas? (185-195). Összejönnétek egy ilyen lánnyal, vagy teljesen kizárt a magassága miatt?
Nem jönnék össze tőlem magasabb, izmosabb lánnyal sem.
Szóval bocsi de nem.
Mondjuk ha alacsonyabb lennék akkor sem gond.
Szimpatikus a személyisége? Megvan az összhang? jól kijövünk egymással? Szeretem? Szeret? És ezek tetejébe, még szép is? Akkor nem tök mindegy milyen magas?
Sylvester Stallone, Bridget Nilsen. Köztük is volt vagy 10-15 cm különbség Bridget javára. :) Nem a magasság miatt mentek szét. :)
Szóval igazándiból mindegy is mekkora volnék, nekem jó, de mivel magas vagyok így külön öröm lenne. :)
Én lány vagyok, s a szörnyű tapasztalatom az, hogy aki magasabb azt már megbámulják... Nagyon kicsik a barátnőim is és emiatt még feltűnőbb a magasságom. Emlékszem egyszer egy pici, szőke pufók csaj összesúgott a hátam mögött, s kajánul tájékoztatta a mellette sétálót, hogy: Jé, figyeld előttünk azt a csajt! Kétszer akkora mint én. Hogy lehet valaki ilyen colos?
Nagyon megbántott, és több velem egykorú fiútól is megkaptam már, hogy milyen colos vagyok, holott amúgy nem vagyok csúnya. Csak abban bízom, hogy az idősebbek érettebbek is és egyszer majd nem könyvelnek el első látásra.:)
Az meg már csak hab a tortán, hogy úgy kapom meg a megjegyzéseket, hogy alacsonyabb vagyok, mint amit te írtál. "Csak" 180 centi.
16/L
Nekem nagy álmom egy ilyen csajjal vízszintesen is összemérni magam;)
Tehát dehogy zavar, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!