Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mi legyen? Mondjat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mi legyen? Mondjatok tippeket kérlek.

Figyelt kérdés
Barátom elment 3 hétre nagy apjáékhoz az ország másik végébe. Én itthon maradtam, mivel anyám nem engedett el vele. Ma telt el az első nap. De én csak egész nap sírok mert nagyon hiányzik, ez leírhatatlanul rossz érzés. Estére belázasodtam és nagyon rosszul vagyok. Mit tegyek? Mondjam meg anyunak milyen rossz? Mondjam meg mit érzek most? Hátha elanged utána? Vagy mi legyen? Mert ezt így nem birom. Szerintetek mit csináljak?
2014. júl. 20. 21:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Nőj fel azt csinálhatod.
2014. júl. 20. 21:47
 2/18 anonim ***** válasza:
csinálj almás pitét, mert azt szeretem
2014. júl. 20. 21:47
 3/18 A kérdező kommentje:
Rendes válaszokat kérek. Köszönöm
2014. júl. 20. 21:49
 4/18 anonim válasza:
91%

Szilvás buktát ,mert azt szeretem!

Pálinkát!Denevéreset!

2014. júl. 20. 21:50
 5/18 anonim ***** válasza:
ja mond meg anyunak
 6/18 anonim válasza:
(most éppen azon vagyunk ,hogy nevess)
 7/18 anonim ***** válasza:
Igen beszéld ezt meg anyukáddal.
 8/18 Megmondó Ember ***** válasza:

Tessék rendes válasz:

Nem látom a korodat így 100%, hogy nem tudom megmondani anyukád elengedne-e egyáltalán utána. Meg ha olyan akkor semmiképp se, de ha annyira szeretnél menni kérdezd meg.

Ha nem próbáld elterelni a figyelmed, biztos van olyan dolog ami nem 2 napos projekt és akár már régebben is kitaláltad hogy márpedig te megvalósítod... hát hajrá.

Viszont ha esetleg neadjisten vége lesz a kapcsolatnak (és nem te szakítasz hanem barátod és te még mindig szeretni fogod) olyan irgalmatlanul rosszul fogod érezni magad ha már most nem bírsz ki néhány napot sem, inkább bele se gondolj...

2014. júl. 20. 21:52
 9/18 A kérdező kommentje:
Tudom. De én ilyen vagyok. Semmi se dob fölthöz csak az hogy ha ő nincs itt. Amúgy 15 vagyok
2014. júl. 20. 21:54
 10/18 anonim ***** válasza:
NE hisztizz:)Túl fogod élni. Sőt, ő is túl fogja élni. Nincs szükség drámázásra. Olvass könyvet, vállalj közösségi munkát, növeszd a hajad, vegyél kiskutyát vagy mit bánom én csak ne szenvedj. A barátod elutazott. És? Megállt a föld? NEM, nem állt meg, még mindig forog. Tehát szuszá és ne nyafogj.
2014. júl. 20. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!