Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BELÉMszeret de ha meglát elhajt. Miért?
Internetes társkereséskor nem egy alkalommal fordult elő, hogy hosszan beszélgettem 1-1 lánnyal hetekig és mikor küldtem fényképet többet nem jelentkezett.
Aztán próbálkoztam olyannal (tudom aljas dolog), hogy nem a saját fényképemmel, de a saját személyiségemmel ismerkedtem és sok hetes beszélgetések után 10-ből 10 esetben összejött volna a randi, volt olyan lány aki meg is irta, hogy egyszerűen belémszeretett.
Miért van ez? Mármint úgy értem, nem miért előnytelen a külsőm, hanem hogy ha valakit a személyisége alapján megkedvelünk akkor miért egy fénykép alapján itélünk mégis esélyt sem adva a másiknak?
csinálj egy jó képet magadról, egy előnyöset és akkor nem lesz gond :) azt ne kérdezd, hogyan nekem sincs jó képem :D amit csináltam társkeresőre arra azt mondják, hogy a való életben 10x jobban nézek ki :D
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!