Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem? Legrosszabb ami történhet.
Az én véleményem csak annyi, hogy szeretni bűn.. és életfogytiglant kapsz érte. Egy kib@szott csótányokkal teli mexikói putrilóf@szban mint anno a szökésben ahol a f0ssal is jobban bánnak mint veled (Y)na az a szerelem börtöne
Lóf@sz tormával. Mese habbal. Rozsda Savak Tűz késforgatás a szívedben meg minden f@szság. Csak fájjon
JA lehet jó meg csodálatos meg minden halál f@sza, biztos én még nem tapasztaltam. Majd írok ha sikerült
Sz@rok is az egészbe bele majd ha akar megtalál a szerelem személy szerint engem jól ki offoltak 6 hónapra szóval addig lesz@rom az érzelmeket. Persze pasiból vagy és nem történik hanem magadnak csinálod nagy részben. Tehát úgy néz ki hogy vered otthon a fejed a falba hogy te se lehetsz ilyen vadb@rom hogy beleszeress xy ba, és má' megin' és megin' és megin'. JA a saját példám :) Verjek alátok :"] (bocs a trágár szóhasználatért de ezt gondlom és így gondolom és így is szeretném és fogom kifejezni, töröljétek vagy pontozzatokle.)
Hát, én már csak ennyit szólhatok hozzá:
Heil Hitler !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!