Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érhetett ezalatt?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel elég jóban letünnk néha talizgatunk is beülünk valahova dumálni vagy ilyen.Úgy egy csomó dologban teljesen egyformák vagyunk ugyanazokat szeretjük stb szóval ebből a szempontból összeillenénk nagyon is.Aztán ahogy minél többet beszéltem vele beleestem eléggé.Ma elmondtam neki mitérzek iránta stb és azt válaszolta hogy "hát nemtudom igazából,de legalább őszinte voltál hogy elmondtad és aranyos volt".Most ilyenkor mivan?Ez a legroszabb amikor nemmondják meg hogy nah akkor igen vagy nem.Vagycsak azért nemmondta azt hogy nem mert nemakart megbántani?Mittegyek vagy mitcsináljak?2010. jan. 8. 22:59
2/7 anonim válasza:
nem megy egyik pillanatrol a másikra ilyen döntésekhez idő kell legalább 1-2 nap , gondolj bele , ha neked feltennék ezt a kérdést.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát attólfügg kitenné fel.... ha olyan akit ismerek és tetszik akkor..... :P
De én nemaztkérdeztem tőle hogy járunk-e hanem hogy tetszik és eléggé beleestem :)
2010. jan. 8. 23:05
4/7 anonim válasza:
:D ha elgondolkozik rajta akkor már nem lehet annyira rossz
5/7 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom hogy elgondolkozik-e rajta vagycsak azért írta mert nemakart bunkó lenni hogy rögtön rávágja hogy nem :)
2010. jan. 8. 23:20
6/7 anonim válasza:
Igaza van az előttem hozzászolonak ha elgondolkozik rajta érett felfogás ami tök jó, ha nem gondolkozik el rajta mert csak kedves akart lenni akkor úgyis észreveszed rajta.
7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap mikor beszéltem vele egy házibuliban volt és azvan most kiírva neki msn-re hogy Szeretlek,örökké veled...hát nemtudom kinek írta lehet összejött mással...bár érdekes rögtön ilyen kiírás....
2010. jan. 9. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!