Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kívül álló kérdés. Létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kívül álló kérdés. Létezik-e ilyen?

Figyelt kérdés

Abszolút csak a kíváncsiság miatt kérdezem ezt, és egyformán jöhetnek nők ill. férfiak válasza is.

Lehet egy olyan férfival/nővel párkapcsolatot létesíteni, aki "nem valami szép, sőt..." viszont tényleg megfog a belsője.

2010. jan. 8. 22:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Igen, bár ritka, de lehet.
2010. jan. 8. 22:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolatban számít a külső? Nem. Esetleg a kezdeti időszakban lesz nehéz.

Igen lehet. Miért ne lehetne?

2010. jan. 8. 22:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
sztem teljesen elképzelhető
2010. jan. 8. 22:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pont múltkor beszéltünk a kolléganőkkel erről.

Bár megoszlott a véleményünk, de a 8 nőből 4en bevállaltuk volna.

Van egy srác, aki rendszeresen bejár hozzánk a munka miatt. Kis fiatalka, de fantasztikusan jó a humora. Nem egy szépség, sőt, azt mondom, hogy erős 6ost adnék neki egy 10es skálán.De annyira jó a beszélőkéje, hogy csak na.

4en azt mondtuk , hogy pont ez a fontos, hogy nem feltétlenül legyen mutatós,de jól érezze magát vele az ember.

2010. jan. 8. 23:05
 5/13 A kérdező kommentje:
És, ha az a 6-os, egy erős 3-as lenne ? :)
2010. jan. 8. 23:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked bejön,miért ne.De amugy ezt,majd te fogod tudni nem más.Nem vagyunk egyformák kinek ez,kinek az.Azzonos véleményt ne várj.
2010. jan. 8. 23:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Most hogy milyen az osztályzat már mindegy:-))

inkább az érdekes az, hogyha mondjuk szórakozóhelyen ismerem volna meg ezt az illetőt, nem biztos, hogy szóba állok vele.Nem fogna meg a látványa. de mivel a munka miatt beszélgetni kell, ezért a másik oldalról közelítem meg.

Mondtam is neki, hogy "XY, ha 10 évvel fiatalabb lennék, nem lenne férjem és 2 gyerekem, akkor biztos rádhajtanék."

2010. jan. 8. 23:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Ritka az ilyen lány, de létezik.Én inkább(mondom én, de én a bunk.óbbik fajtához tartozom) csak barátkoznék vele...de én csak azért mondok ilyet, mert még nem volt hasonló élményem.Am az tény, h spontán senki nem szólít le egy nem túl szép csajt.Ez ízlés kérdése.Én egy ismerősömet 6 pontosra értékelem, míg a haverom legalább 8-ra.Kinek hogy, de a lényeg, h soha, de SOHA ne érdekeljen mások véleménye(nem mondom, h ne hallgasd meg, de ne a szerint élj)...ha kedveled, járj vele.
2010. jan. 8. 23:34
 9/13 anonim ***** válasza:
abszolút nem, pedig belsőre hajtok, de legyen meg egy minimum külseje is ahhoz, hogy egyáltalán szóbajöhessen a belső...
2010. jan. 8. 23:52
 10/13 anonim ***** válasza:
miért lenne ritka?? amugy a szépség relativ. ez a kulcsszó.
2010. jan. 9. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!