Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ért ez alatt a csaj?

Figyelt kérdés
Ha egy csaj azt mondja hogy a jelenlegi kapcsolatában nem tudja igazán mit akar a pasijától és azt se tudja hogy a pasija mit akar tőle? De jó együtt lenni. Nem tudja hogy meddig lesz ez így de azt mondja hogy ez a helyzet neki nem jó, akkor ezalatt mit ért pontosan? Szóval miért nem jó neki ez a helyzet? Én gondolom hogy miért, de nem írom ki mert nem akarok senkit rávezetni a nekem tetsző válaszra mert én a tietekre vagyok kíváncsi!
2010. jan. 8. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Ő maga se tudja hogy mit akar.Szerintem csak vannak egymásnak.lehet hogy csak a szex miatt vannak együtt?!
2010. jan. 8. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Esetleg már csak megszokottságból van együtt a mostani párjával, de az is lehet, hogy ő már rég kilépett volna, csak a srác szereti és ő meg nem akarja megbántani.

18/L

2010. jan. 8. 20:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Alig egy hónapja vannak együtt és alig találkoznak, nem lehet hogy csak bizonytalan és fél attól hogy a fiú kihasználja?
2010. jan. 8. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy azért mondja hogy nem tudja hogy mit akar mert még nem ismerték meg egymást .Bármi lehet magyarul.
2010. jan. 8. 20:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát, lehet csak szeretőjének gondolta eddig a csávót, de most már kezd többet érezni iránta, nem tudja mit akar, és azt se tdja h a csávó is tulajdonképpen mit akar. és ez így már nem jó neki.

csak azért gondolom mert én vmi ilyesmit érzek.

2010. jan. 8. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
te akarsz vmit a csajtol, vagy csak kivancsi vagy?
2010. jan. 8. 20:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Másnak a nevében kérdem ezt, a csávó amúgy azt akarja hogy komolyabbra forduljon a kapcsolat szóval van esély rá?
2010. jan. 8. 20:20
 8/10 anonim válasza:
Még a kapcsolat elején vannak, bizonytalan, nem tudja mit akar. Ha a srác szereti, akkor lépjen határozottan, bolondítsa magába a csajt, és minden rendben lesz. :)
2010. jan. 8. 20:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Tehát csávónak csak annyi a dolga hogy elmondja őszintén mit is akar.......
2010. jan. 8. 20:27
 10/10 anonim ***** válasza:
másodhegedüs, jó valamire, de nem a legjobb
2010. jan. 8. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!