Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a 14-16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a 14-16 éves csajok a 30 éves pasiknál nyomulnak mostanában? (30f)

Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 07:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#7 vagyok. Félig meddig viccnek gondoltam, 14 valóban kislány, de egy 16-17 éves lány közeledését már nem utasítanám vissza. Nem vagyok önző, megadnék neki mindent, amit a kortársai még elképzelni sem tudnak. Akár egyoldalú, csak odafelé irányuló kényeztetést is el tudnék képzelni, hogy legyenek szép emlékei is a szexről.
2014. júl. 16. 08:24
 12/19 anonim válasza:
100%

Én pl apa nélkül nőttem fel, illetve volt apám, csak nem szeretett, sosem tudtam vele beszélgetni, és a szerelmem 31 éves, és azért rajongok érte, mert egyrészt a korombeli fiúk érintése taszít, másrészt úgy tudok vele beszélgetni és hülyéskedni, mint a korombeliekkel, ő kiváltja a vonzalmat, amit a gyerekek nem, komoly, érett gondolkodású, szenvedélyes, megkapom (ha csak barátként is) azt a szeretetet, amire vágyom, biztonsagerzetet ad, önbizalmat, hogy egy idősebb férfinak tetszem stb...

mármint tetszem neki, de nem tudom, hogy akár valamit, mert flortolget velem, de nem közelít hozzám szexuálisan, és ez szerintem így helyes.

16/L

2014. júl. 16. 09:27
 13/19 Attila770321 válasza:
Én sem tapasztaltam hogy a 14-16 éves lányok nyomulnának rám sajnos 37F
2014. júl. 16. 09:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Miről beszélsz? Én nem tapasztaltam semmi ilyesmit. Pedig elég sokat vagyok emberek között. 34/F
2014. júl. 16. 09:30
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pedo, nekem nem kellenek, csak többen is mondták már a környezetemben. Ő bajuk ha ennyi eszük van.
2014. júl. 16. 10:29
 16/19 anonim ***** válasza:
12-es megmondta a tutit!
2014. júl. 16. 11:14
 17/19 anonim ***** válasza:

ez nem csak most volt így, régen is.

demográfiai és biológiai okai vannak, hosszú, nem fejtem ki.

2014. júl. 16. 17:16
 18/19 anonim válasza:

12-es válaszoló vagyok.

Nem mindegy, hogy a 30-as pasi hogy néz ki, az én szerelmem nem néz ki annyinak, nem is egy komoly, diplomata férfi, de rendesen dolgozik, nem lúzer, fiatalosan viselkedik. Én érett gondolkodású vagyok, a szerelmem is, de bohó, jóképű, vicces, kedves.

És én első sorban nem a szexet keresem, hanem a szeretetet, figyelembe véve a környezetet, hogy mennyi szemét, rossz ember van körülöttem.

(De van olyan ismerősöm is aki 18 éves lány, és kifejezetten a szexre kellett neki a fent jellemzett férfi, aki mellékesen szerencsére nem ment bele ilyenekbe és nem érdekelte a lány.)

2014. júl. 16. 18:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Én inkább pont azt tapasztalom, hogy a tini csajok egyből fújjognak, meg levénezik már a huszonéves srácokat is!!
2014. júl. 17. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!