Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso nagy szerelem utan a kovetkezo milyen volt? Jobb vagy nem uberelte az elsot?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 23:33
1/3 anonim válasza:
Hát, azt mondják, hogy az elsőt sosem felejti el igazán az ember, azt nem hinném, hogy nem lehetne überelni, hiszen valamiért az is véget ért, de tény, hogy mély nyomot hagy. Én személy szerint azóta nem voltam szerelmes, de nem hinném, hogy ez így is maradna örökre. Viszont szerintem sosem fogom tudni teljesen elfelejteni, egy részemnek örökké hiányozni fog, és ez elég rémisztő...
2/3 anonim válasza:
Az elsőt nem übereli semmi , mert akkor még minden csalódottság nélkül tudunk szeretni, nincs a bizonytalanság csalódás csak a szerelem, aztán ha az elsőben csalódtunk tapasztalatot szereztünk már sokkal elővigsázatosabb és megfontoltabb az ember bár ez nem sok mindenkiről mondható el :) De szerintem az első a legtisztább
3/3 anonim válasza:
Minden szerelem más. De én úgy éltem meg az életemben, hogy mindig azt a fiút szeretem a legjobban, és abban a kapcsolatban voltam a legboldogabb, amiben éppen benne voltam. Szóval az első szerelemnél jobbnak éreztem éltem meg a másodikat... Aztán a második után a harmadikat... Visszatekintve mindig úgy gondoltam, hogy "akkor nem is voltam igazán szerelmes, nem is volt igazán jó kapcsolat". Most is ez az érzés van bennem. Akivel együtt vagyok már több mint 2 éve, mindennél és mindenkinél jobban szeretem, el sem tudom képzelni nélküle az életemet, és mióta ő van, nincs más....
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!