Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmes lettem a tánctanáromba!
szerelmes lettem a tánctanáromba....de 24 éves és van bnője...én meg csak 13 vagyok...föladtam a reményt h lehet köztünk vmi...és már láttam h mennyire szerti a bnőjét...és amikor meglátaom asszem elolvadok minden táncóránés annyire helyes és annyira cukíííí....és ááááá
de felrobbanok amikor meglátom a csajnak a képeit ahova az van írva h"egyetlenem-szerelmem-szeret-szeretem-"
meg ráadásul az a csaj egy plázacica...
ha nagyobb leszek talán lehet vmi köztünk de atóól félek h addigra már elkötelezni magát.....
nagyon szeretem....pl:,tnap volt a névnapja és adtunk neki ajándékot és kaptam 2 puszít tőle...és állandóan arra gondolok...nemtom elfelejteni....
S.O.S
ááá... felejtsd el! ez csupán fellángolás, és lehet ,hogy saját magad, vagy esetleg őt is kellemetlen helyzetbe hozod, ha valamit lépsz.
Hidd el ez el fog múlni, nem tart majd sokáig, ráadásul még olyan fiatal vagy...
1-2 év múlva ha ezt visszaolvasod, nagyot fogsz nevetni, mert addigra el is múlik.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!