Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Szerelmes lettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerelmes lettem a tánctanáromba!

Figyelt kérdés

szerelmes lettem a tánctanáromba....de 24 éves és van bnője...én meg csak 13 vagyok...föladtam a reményt h lehet köztünk vmi...és már láttam h mennyire szerti a bnőjét...és amikor meglátaom asszem elolvadok minden táncóránés annyire helyes és annyira cukíííí....és ááááá

de felrobbanok amikor meglátom a csajnak a képeit ahova az van írva h"egyetlenem-szerelmem-szeret-szeretem-"

meg ráadásul az a csaj egy plázacica...

ha nagyobb leszek talán lehet vmi köztünk de atóól félek h addigra már elkötelezni magát.....

nagyon szeretem....pl:,tnap volt a névnapja és adtunk neki ajándékot és kaptam 2 puszít tőle...és állandóan arra gondolok...nemtom elfelejteni....

S.O.S

2010. jan. 8. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:

ááá... felejtsd el! ez csupán fellángolás, és lehet ,hogy saját magad, vagy esetleg őt is kellemetlen helyzetbe hozod, ha valamit lépsz.

Hidd el ez el fog múlni, nem tart majd sokáig, ráadásul még olyan fiatal vagy...

2010. jan. 8. 12:58
 2/4 A kérdező kommentje:
lehet h igazad van....és nemterveztem neki elmondani...
2010. jan. 8. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:

1-2 év múlva ha ezt visszaolvasod, nagyot fogsz nevetni, mert addigra el is múlik.

21/L

2010. jan. 8. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Dirty dancing
2010. jan. 8. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!