Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk is tudnak szerelmesek lenni?
Én egyszer voltam szerelmes...28 napig voltam együtt vele, de régóta szerettem...amikor elhagyott nagyon összetörtem 7 évig voltam miatta depressziós, és nem mertem új kapcsolatba kezdeni...igaz tiniszerelem volt de sajnos az volt...legalábbis úgy gondolom, mert ha egy kisebb dolog így padlóra küldött akkor mit fog művelni velem a szerelem...
most úgy gondolom, hogy nem akarok szerelmes lenni! tiszta szívemből akarom szeretni azt aki értelmet ad az életemnek, aki miatt megéri felkelni reggelente és nem egy lila ködben azt hinni, hogy ő tökéletes...szeretném látni az összes hibáját, hogy elfogadhassam és idővel megszerethessem...ne egyszer a lila köd végeztével zuhanjon rám az összes hibája...úgy akarom megbecsülni, tisztelni, szeretni és megadni neki mindent ahogy létezik és nem ahogy a szerelem miatt látom! és miután eléggé kiismertem elfogadtam olyannak amilyen, megszerettem minden hibáját...na akkor talán kész lennék beleszeretni :)
21F
15-ös..majd elsirtam magam..:/
Akik meg azt mondják hogy a Nők ostobák..bekaphatják..a pasik meg bunkók!! ;) Tisztelet a kivételnek!
#15 ismét:
pár pasinak kéne egy jó nagy lelki pofon, és rájönne milyen értékes az, ha van mellette valaki aki szereti, aki gondol rá és aki miatt van értelme az életnek :) persze nem lehet mindenki érzelmes típus...de amíg elbeszélünk egymás mellett nem értjük meg egymást addig ez a világ csak tovább süllyed a fertőben...
Jó,de nem mindegyik nő szemét és állszent..
Csak meg kell őket találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!