Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alkalmatlan párkapcsolatra a férfiak nagy része?
21 éves nő vagyok, orvosi egyetemre járok. Komoly kapcsolatot szeretnék, mégsem volt még soha, minden kapcsolatom zátonyra futott.
Rengeteg szélhámossal volt dolgom, de szép számmal akadtak szerencsétlen, sikertelen férfiak is, akik magukkal akartak rántani.
Tényleg ennyi ilyen van, vagy csak én fogom ki?
A férfiak nagyobb része egyszerűen éretlen. Nem akar felelősséget, kötöttséget, mert az nyűg.. Nem akarnak 1 ember mellett megmaradni, hisz hol a változatosság... mert marha unalmas ugyanazt a lyukat tömködni évekig.
De Hála az égnek vannak kivételek is:)
Amúgy nem vagy lekésve semmiről. Fiatalka vagy még. Én már 24 voltam amikor az egyik ilyen kivétellel összejöttem:) azóta még csak 4 év telt el, és a felesége vagyok. Az esküvőnk sem most volt...(2,5 éve). Szóval nyugi, eljön a te időd is!!!
Azért,mert egy sznob alak vagy.
Nehéz lehet megfelelni az igényeidnek.
Nem baj,az orvosok amúgy is azért vannak,hogy segítsenek az embereken,nem azért,hogy szaporodjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!