Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első randi lesz. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi lesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ez lesz életem első randija és nem tudom mi legyen a téma,hová menjünk(Budapesti vagyok) és,hogy meddig szabad elmennem(kézfogás,szájrapuszi stb(csak csókolózni nem tudok))
2014. júl. 13. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok, és melyik vagy te a történetben?

Így kezdésképpen amit tanácsolni tudok az az, hogy menj el a randira :D

2014. júl. 13. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Attol fugg kerdezd meg a csajt/pasit hogy neki mihez lenne kedve
2014. júl. 13. 21:38
 3/11 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és fiú én Budapesti ő Váci
2014. júl. 13. 21:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja :D elnyomtam a kategóriát
2014. júl. 13. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Mikor találkoztok, a puszi legyen természetes, közben akár meg is foghatod a vállát, és úgy adhatod a puszit.

Ha a forgalmi helyzet úgy hozza(pl zebra nélküli helyen átkeltek, jönnek az autók, és visszatartod, hogy ne menjen még stb), akkor a vállánál vezetheted. Ha díjazza (nem ellenzi), akkor mikor nyugis helyen vagytok, akkor is átkarolhatod.

A programot neked kell megtervezni, sarkadra kell hogy állj. Annyit tanácsolhatok még, hogy moziba ne. Első alkalommal mozit soha! Mert csak ültök a sötétben, egymás mellett, nem halad a kapcsolat.

Most hirtelen ezek jutottak az eszembe.

2014. júl. 13. 21:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm :)
2014. júl. 13. 21:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Téma: ne legyen túl személyes, túl intim, az tolakodó lehet, és meg is ijedhet a lány. Viszont előjöhetnek vicces sztorik, csak ne fényezd agyon magad, még akkor se, ha sokan erre buknak. Nem tudom, meddig jutottatok az ismerkedésben eddig, de beszélhettek gyakorlatilag mindenről, egymás családjáról, hobbiról, nyári tervekről, bármiről, amiből jobban megismerhetitek egymást.

Hely: nem vagyok pesti, nem ismerem az ottani lehetőségeket, de olyan helyre menjetek, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni, hívd meg sütire, fagyira, kajálni (nem luxusétterembe), és ha ott zavar benneteket a tömeg, akkor el is mehettek utána sétálni valamerre. Ja és ha te hívod meg őt, akkor neked is illik fizetni, egyrészt mert te hívtad meg, másrészt meg te vagy a "férfi".

Közeledés: elsőre ne légy túl nyomulós, mondjuk ez attól is függ, hogy milyen a lány, aki krvásabb, az lehet, hogy örül a nyomulásnak, de azért rendszerint nem veszik jó néven. Előtte azért elnyomhatsz pár bókot, de ne legyen belőlük túl sok, és ha úgy érzed, hogy jól veszi a lapot, akkor megpróbálhatod megfogni a kezét, megérinteni mondjuk a vállát, de pl. az arcát még ne, az lehet, hogy túl intim így elsőre. Van, aki akár első randin is engedi a csókot (vagy még többet is), van, aki viszont nem, szóval ezzel inkább csak akkor kísérletezz, ha nagyon biztos vagy a dolgodban, és úgy látod, hogy ő is benne van.

Sok sikert, és ügyes légy. :)

2014. júl. 13. 21:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Ment a zöld pacsi de az is lehet hogy én megyek Vácra hogy neki ne kelljen fizetnie a vonatért
2014. júl. 13. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom, hogy átmenj. Mert akkor minden költséget te állsz. Ő is evezzen a csónakban, csak egy jegyet kéne vennie.

Utána meg persze te hívnád meg ide oda, nem? Limonádéra stb.

De így mindent te fizetsz... az rádnézve nem jó.

Másrészt, nem ismered ott a terepet, nem vagy hazai pályán. Nem tudod vezetni, még jobban izgulsz, stb...

2014. júl. 13. 22:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy milyen Vác :D ott laknak a nagyszülők
2014. júl. 13. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!