Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a 30 év körüli pasik a "legjobbak"?
Így van az még 40 körül is....hidd el, tapasztaltam :)
Igen, abban a korban, 28-35 év körül éreztem magam én is a csúcson rengeteg mindenben.
Akkoriban egyesülnek egy férfiban azok, hogy testileg is eléggé a toppon van és az élettapasztalata is elég nagy lehet már ekkorra.
Abban a korban tudtam megszerezni átlagban a legjobb csajokat, akikkel életemben voltam.
Jóó, azért ez nem törvényszerű. Az utolsónak mázlija volt. Dee, na hát nem akarok negatívan beszélni senkiről.
Szerintem ezen amúgy is tök felesleges vacillálnod, mert úgyse a korát tudod meg először a csávónak, hanem akármi mást. Aztán meg majd úgyis elválik hogy így van-e vagy sem.
De ha azt vesszük hogy pl.: egy jó pozitív életvitel szóval van suli minden, 22-3-4 évesen elkezd dolgozni egy jó helyen, nem 250-400ezer/hó de jó, aztán ugye rakosgatja össze az életét újitgatja a cuccait, vagy akár saját lakás/ház, halad előre a karrierjében is,, az úgy kb 30. éves korára fog egész jól állni, szóval egy ilyen átlag siker storynál ja.
De amúgy meg,
#6:
Én is......mivel nő vagyok, és mindig szükség van a hozzáértő férfiakra :)))) #4
27 vagyok, lány. Azt veszem észre, hogy a velem egykorú fiúk most kezdenek nagyon lerobbanni: híznak, kopaszodnak, ráncosodnak, esetleg házasodnak.
Szexben a velem egykorúak sose voltak olyan jók nekem, mint a fiatalabbak, szóval...nem tudom.
Szerintem nincsenek a csúcson a harmincasok, vagyis 25-től fölfelé inkább, szerintem az helytállóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!