Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség ilyenen gondolkoznom?
felesleges, nem ez fog számítani :)
legyen rend és annyi elég
Elég nagy, hogy őszinte legyek... Engem egyáltalán nem érdekelne, hogy mid van, meg mid nincs, amíg ez nem okoz problémát kettőnk között.
26/F
Túl sok időd van butaságokon gondolkodni:) Ha szeret, akkor nem fogja érdekelni hogyan éltek. Legyen rend és tisztaság, ne ragadjon a padló, ne por lepje el otthon a könyveket, és ne ugorjon ki egy mutáns patkány az ágy alól és nem lesz semmi gond.:)
Nálunk is kb hasonló volt a helyzet. Mindketten iskolába jártunk még. Mi anyuval, nővéremmel nagy családi kertes házban laktunk 30 km.re Bptől, a férjem is az anyjával, húgával élt pedig egy kicsi 2 szobás lakásban albérletben a fővárosban.
Ő vitt el hamarabb magukhoz. Hidd el, nem azzal voltam elfoglalva mekkora a lakás, és mennyi luxus van benne... 2 hete voltunk együtt, akkor indult el igazán a kapcsolatunk, ha érted mire gondolok:) teljesen hidegen hagyott hogy milyenek a körülményeik, mert tiszta, rendezett otthonuk volt. Ennyi a lényeg. Meg az, hogy szeretitek egymást.
Én később, 5 hónap után hívtam el magunkhoz, mert épp házfelújításban voltunk...minden bútor 1 kupacban, a könyvek dobozokban stb... ebbe nem akartam elhívni....így ezért vártam.
Most már itt lakik velem a kertes házban:)
de aranyos vagy, egyelek meg:D
ahogy a többiek is írták, ne foglalkozz ezzel az egésszel, legyen rend, és kész. ha meg emiatt a csaj mondana bármit is - de ha értelmes és nem a pénzedre hajt, biztos, hogy nem fog - akkor dobhatod is ki. :) 18/l
Párom vidéken él, egy hosszú parasztházban, én meg Budapesten panelban. Az ő szülei rám "irigykednek", hogy a fővárosban minden közel van és megoldható, és könnyebb, az én szüleim meg a páromra, hogy faluhelyen mennyivel nyugodtabb az élet, meg a szomszédokkal is más a viszony, stb.
Viszont az anyagi helyzetünk sosem jelentett problémát egyikünknek sem. Egy kapcsolatban az a fontos, amit együtt ketten beletesztek, nem az, amit a családotok "ad hozzá".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!