Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyeség ilyenen gondolkoznom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség ilyenen gondolkoznom?

Figyelt kérdés
Fél éve megismerkedtem életem szerelmével, végül kemény munkával, de végre sikerült megszereznem. Eddig csak Pesten találkozgattunk, mert mindketten ott tanulunk. Most nyáron azonban otthon vagyunk és hát úgy döntöttem elhívom magunkhoz. Na most ők elég tehetősek, mi viszont kevésbé( a szüleim külön élnek stb.) Azért van pénzem amire úgy szükségem van, vagy őt elvinni ide-oda, meglepni valamivel esetleg és normális cuccaim is vannak stb. De mégis valahogy zavar, hogy nem olyan szuper fullos a lakásunk, ők pedig szép nagy házban élnek, mindenük megvan. Azért ha átjön biztos megnézi, hogy hogyan élünk. Félek, hogy rossz benyomást fogok tenni rá és nem szeretném elveszíteni emiatt.. Mit tegyek? Szerintetek nem kéne ilyen hülyeségekkel foglalkoznom? 21/f vagyok, ő 19/l.
2014. júl. 12. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:

felesleges, nem ez fog számítani :)

legyen rend és annyi elég

2014. júl. 12. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Elég nagy, hogy őszinte legyek... Engem egyáltalán nem érdekelne, hogy mid van, meg mid nincs, amíg ez nem okoz problémát kettőnk között.

26/F

2014. júl. 12. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Túl sok időd van butaságokon gondolkodni:) Ha szeret, akkor nem fogja érdekelni hogyan éltek. Legyen rend és tisztaság, ne ragadjon a padló, ne por lepje el otthon a könyveket, és ne ugorjon ki egy mutáns patkány az ágy alól és nem lesz semmi gond.:)

Nálunk is kb hasonló volt a helyzet. Mindketten iskolába jártunk még. Mi anyuval, nővéremmel nagy családi kertes házban laktunk 30 km.re Bptől, a férjem is az anyjával, húgával élt pedig egy kicsi 2 szobás lakásban albérletben a fővárosban.

Ő vitt el hamarabb magukhoz. Hidd el, nem azzal voltam elfoglalva mekkora a lakás, és mennyi luxus van benne... 2 hete voltunk együtt, akkor indult el igazán a kapcsolatunk, ha érted mire gondolok:) teljesen hidegen hagyott hogy milyenek a körülményeik, mert tiszta, rendezett otthonuk volt. Ennyi a lényeg. Meg az, hogy szeretitek egymást.

Én később, 5 hónap után hívtam el magunkhoz, mert épp házfelújításban voltunk...minden bútor 1 kupacban, a könyvek dobozokban stb... ebbe nem akartam elhívni....így ezért vártam.

Most már itt lakik velem a kertes házban:)

2014. júl. 13. 03:20
 4/5 anonim ***** válasza:

de aranyos vagy, egyelek meg:D

ahogy a többiek is írták, ne foglalkozz ezzel az egésszel, legyen rend, és kész. ha meg emiatt a csaj mondana bármit is - de ha értelmes és nem a pénzedre hajt, biztos, hogy nem fog - akkor dobhatod is ki. :) 18/l

2014. júl. 14. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Párom vidéken él, egy hosszú parasztházban, én meg Budapesten panelban. Az ő szülei rám "irigykednek", hogy a fővárosban minden közel van és megoldható, és könnyebb, az én szüleim meg a páromra, hogy faluhelyen mennyivel nyugodtabb az élet, meg a szomszédokkal is más a viszony, stb.

Viszont az anyagi helyzetünk sosem jelentett problémát egyikünknek sem. Egy kapcsolatban az a fontos, amit együtt ketten beletesztek, nem az, amit a családotok "ad hozzá".

2014. júl. 14. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!