Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » (Nőként kérdezek) Lányok/nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Nőként kérdezek) Lányok/nők! A rendes, kedves, törődő pasikat miért helyezzük át a barát zónába?

Figyelt kérdés
Velem is ez a helyzet, egy nagyon kedves srác jó ideje abban a nevezetes zónában van, de továbbra is tartjuk a kapcsolatot, mert szeretek vele lenni, ha a párom meg közte kéne választanom, őt választanám. randiztunk is, de nem volt semmi, így megmaradt barátnak, de ő szerelmes belém.
2014. júl. 11. 23:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9-es kb leírta azt amit én akartam :D
2014. júl. 12. 00:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Te vagy ilyen, ne vetítsd ki az egész női nemre.

Egyébként az én párom is abszolút a tinilányok álma típus, de ettől még rendes, kedves, törődő. Eszem ágában nem lenne olyannal leállni, aki csak szívat.

Sőt, továbbmegyek: barátzónám sincs. Az, hogy nem járok mindenkivel, aki kezd velem, csak azért van, mert azzal járok, akibe szerelmes vagyok. Ennyi, pont, nem kell túlbonyolítani.

2014. júl. 12. 00:19
 13/17 anonim ***** válasza:
NINCS olyan, hogy barátzóna. Barátság van és szerelem. Lehet, hogy valakit emberileg szeret az ember, de ha nem vonzódik hozzá, akkor felesleges tovább bonyolítani a dolgot. Ha megvan a "kémiai" is, akkor meg döntés nélkül is szerelmes leszel belé. Ez a barátzónázás csak a szerelmes férfiak magyarázata arra, hogy mi a hiba és miért a másik a hibás.
2014. júl. 12. 01:15
 14/17 anonim ***** válasza:
42%

Barátzóna igenis van, a női önzésének és a férfi bénaságának a terméke.

A férfi szerelmes a nőbe, és mindent megtenne érte, a nő nem szerelmes a férfiba, de jól jön neki a csicska aki mindent megtesz érte. Ez nem barátság! A barátság egy szimbiózis egy olyan kapcsolat amiből mind a két fél profitál. Nekem például van lány barátom, soha nem akartunk többet egymástól mint barátságot. Van olyan lány barátom is, aki kívül belül nagyon tetszik, de van egy nagyon rendes párja, és mind a kettővel baráti viszonyt ápolok, és kölcsönösen segítjük egymást és jól érezzük magunkat egymás társaságában.

A barátzóna nem ez. A barátzóna esetén a nő kihasználja a férfi szerelmét, a férfi pedig papucsként hagyja és szenved. A barátzóna csak és kizárólag a nő számára előnyös, hiszen ott van az ingyen rabszolga és lelki szemetesláda mindig kéznél, akit ő "barátjának" nevez. Ez nem barátság. Ebben a kapcsolatban a férfi szenved, és a kapcsolatból csak a nő profitál. Egy olyan férfi aki egy kicsit is becsüli önmagát, kilép egy ilyen kapcsolatból, hiszen csak az idejét pazarolja a nőre, aki soha nem lesz az ő párja és csak kihasználja őt. Párnak nem jó, de barátnak igen? Tipikus női mentalitás. Szar vagy öreg, de azért még hasznomra lehetsz, ezért magamhoz láncollak a barátság zászlaja alatt. A női önzés egyik legnagyszerűbb megnyílvánulása a barátzóna.

Szóval srácok, ha valaki jön ezzel a legyünk csak barátok szöveggel, azt el kell küldeni a jó édes anyukájába. Az nem barátság lenne.

2014. júl. 12. 12:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Na jó, de amiről beszélünk, az egyszerű kihasználás. Nagyon halkan merészelem csak megjegyezni, hogy amelyik férfi hagyja, hogy a nő kihasználja, az lehet, hogy meg is érdemli. Persze ez fordított esetben is igaz.
2014. júl. 13. 00:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Azzal jöttem össze, aki tetszett, és akinek vonzó volt a személyisége.

Aki nem tetszett annyira, de vonzó a személyisége, az a barát:)

Akit helyesnek tartottam külsőre, de buta volt, vagy beképzelt, vagy bunkó, azzal befejeztem mindennemű kapcsolattartást:D

2014. júl. 13. 05:23
 17/17 anonim ***** válasza:

31/F

Volt szerencsém fiatalabb koromban ilyen "barát-zónában" lenni. Azzal vitatkoznék, hogy az ilyen férfi megérdemli, mert aki szerelmes, eleve nem tud normális emberként gondolkodni... max kicsit később :)

De tapasztalatnak jó volt. Legalább megtanultam, kivel nem szabad kezdeni. Mára boldog párkapcsolatban élek! :)

2014. júl. 29. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!