Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogták a csajom fenekét a tegnapi bulin én meg elsírtam magam. Miért?
Gyenge jellem vagy, túlságosan gyenge. Én is gyenge vagyok viszonylag meg nagyon érzékeny én is sokszor hihetetlen féltékeny leszek ha más csávók beszélgetnek a barátnőmmel, és mégsem sírom el magam. Viszont annyi meg van bennem hogy kiállok magamért és a barátnőmért, volt mér egy olyan részeg illető aki fogdosni kezdte én meg odamentem hozzá bár eléggé féltem de odamentem és közöltem vele hogy szeretném ha befejezné. Persze a srác neki állt kötekedni de próbáltam higgadtan elmagyarázni neki értelmesen hogy ő velem van, én barátnőm, és nem szereti ha mások csak úgy fogdossák, meg persze én sem nézem ezt jó szemmel. persze mind ezt higgadtan közöltem a sráccal, utána picit kötekedett, tehát nagyon verekedni akart de továbbra is próbáltam nyugodt maradni és kezeltem a helyzetet, elmagyaráztam neki hogy próbálkozzon másoknál akiket ez nem zavarja, és legyen észnél mert ha más nőjét is így fogdossa aki nem fogja így vissza magát mint én akkor csúnyán megkaphatja a magáét mástól és az nem lesz vele ilyen kedves mint én.
Akkor a srác le is higgadt, nekem igaz hogy már a vérnyomásom és a pulzusom már a kritikus szinten állt de próbáltam visszafogni magam, egyrészt magam miatt meg a barátnőm nem szereti a konfliktusokat.
De mégsem sírom el magam miatta. Ha akkor sírtál volna hogy a barátnőd hagyja és téged megaláz és elhagy az már érthető, de ha előtte kiálltál volna a kapcsolatotokért akkor más tészta. De ha csak így simán akkor nagy baj lehet a lelki világoddal.
hát egyszer volt egy barátom aki bár nem volt sírós csak ilyen hogy is mondjam,nem az a vadállat típus :D szóval odajött hozzám egy magas,izmosabb,egész jóképű srác rögtön hívott inni stb. az akkori barátom odament hozzá félve ugyan de közölte vele ,hogy "héé az én barátnőm". mire a srác "na és mi lesz?" erre már a barátom nem tudott mit mondani.
nem egy férfias jellem az biztos,és rosszul is esett,hogy nem tudott kiállni magáért.
volt olyan barátom aki ilyenkor féltékenységi rohamot kapott és engem idegesített meg hibáztatott,hogy mert én öltözök úgy meg blblbala.
szóval sok félképpen oldjátok meg ti ezeket fiúk :D
persze ha már tapizásról van szó szerintem igenis álljon ki a fiú,de ha csak beszélgetnek a lánnyal szerintem ne avatkozzatok bele,mert úgyis a lány dönt,ha mást választ akkor annyit is ért szerintem
Én voltam a női válaszoló.
Én nem is provokációra gondoltam. De igen is az, hogy ennyire kikezdtek a csajával már szerintem ciki. Én nem hagytam volna.
Előző vagyok.
Persze, ha a srác nem kétajtós szekrény, akkor ne is emberkedjen. (páromnak is ilyenkor azt mondom, hogy menjünk félre.) De azért szerintem egy férfinak illene egy szinten megvédenie a barátnőjét, nem pedig elsírnia magát. Hogy a lány meg hagyta, egyedi szoc probléma. Én nem hagytam volna, hogy tapogassanak vagy legalább is nem hagytam volna szó nélkül. Hogy a kérdező meg elsírta magát..érdekes jellem. Hogy ne forduljon elő? Ne öltözzön kihívóan vagy légy vele mindig és igen is mutasd meg, hogy vele vagy, más ne tegye rá a koszos mancsát (szó szerint)
Tényleg nem a lány hibája, az én hibám, nem tudok a női idomoknak ellenállni. Ha kézközelbe kerül már tapizom is, hiába van ráirva hogy ez másé, mondjuk én egy perverz disznó vagyok.
Ma is lehozod a lányt magaddal? Azt vettem észre, hogy ti ide visszajártok..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!