Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves,7-es lány vagyok. Már 4. óta utálok egy fiút (ő nem tudja), akivel ebben az évben egy osztályba kerültem. Még mindig utálom, de közben szerelmes lettem belé. Ez hogy lehet? (bővebben lent)
Miként érted, hogy hetes lány vagy?
Amúgy jellemzően azok félnek a csóktól, akik nem mosnak fogat. Bele sem gondolok, félsz-e az oralitástól...szoktál fürdeni, ugye?
hetedikes, úgy érti
A szerelem és a gyűlölet rokonok egymással... =)
Kedves első válaszoló! Úgy látszik, hogy te soha nem figyeltél oda nyelvtan órán. A hetedikest nem úgy kell leírni, hogy 7.-es, hanem 7-esnek. Egyébként meg fogorvosok a szüleim, úgyhogy minimum napi kétszer mosok fogat. Amúgy is egyfolytában rágózok, úgyhogy 100%, hogy nem amiatt félek.
A 2. válaszolónak köszönöm!
Mielőtt kioktatsz egy gramamtikust, kicsit vegyél vissza az arcból 13 évesen, s vedd elő a voantkozó szabályzatot!
Borotválod egyeltalán?
19:05-nek igaza van:
"290. A sorszámnevek után – ha számjegyekkel írjuk őket – pontot teszünk: 1. osztály, 3. sor, 1978. évi, a 10–12. oldalon stb. A pontot a toldalékokat kapcsoló kötőjel előtt is megtartjuk: 3.-nak futott be, a 8.-ba jár, a 10.-kel, a Tutaj u. 4.-ben stb. (A keltezés e tekintetben kivétel; vö. 296.)"
Nekem is szemetszúrt a dolog, amikor elolvastam a kérdésed. Lehet, hogy nektek már másképp tanítják, de az valószínűbb, hogy az órán nem figyeltél eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!