Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 éves,7-es lány vagyok. Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves,7-es lány vagyok. Már 4. óta utálok egy fiút (ő nem tudja), akivel ebben az évben egy osztályba kerültem. Még mindig utálom, de közben szerelmes lettem belé. Ez hogy lehet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szerintem ő is szerelmes belém és egyre többet van velem. Talán már többet is, mint a barátaival. Már volt egy barátom, de akkor nem én kezdeményeztem. Hogyan kezdeményezhetnék? Mennyi idő után hagyjam, hogy megcsókoljon? Nagyon félek a csóktól, mert még soha nem csókolóztam.13/L
2010. jan. 7. 18:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14%

Miként érted, hogy hetes lány vagy?

Amúgy jellemzően azok félnek a csóktól, akik nem mosnak fogat. Bele sem gondolok, félsz-e az oralitástól...szoktál fürdeni, ugye?

2010. jan. 7. 18:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

hetedikes, úgy érti

A szerelem és a gyűlölet rokonok egymással... =)

2010. jan. 7. 18:41
 3/17 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló! Úgy látszik, hogy te soha nem figyeltél oda nyelvtan órán. A hetedikest nem úgy kell leírni, hogy 7.-es, hanem 7-esnek. Egyébként meg fogorvosok a szüleim, úgyhogy minimum napi kétszer mosok fogat. Amúgy is egyfolytában rágózok, úgyhogy 100%, hogy nem amiatt félek.

A 2. válaszolónak köszönöm!

2010. jan. 7. 18:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Ui.: az 1. válaszolónak: ha ezt írod, akkor te biztos havonta egyszer fürdessz. Képzeld, én naponta szoktam.
2010. jan. 7. 18:46
 5/17 anonim ***** válasza:
hát, szedd össze a bátorságod, és mondd meg neki, hogyan érzel iránta. néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. a csóktól meg nem kell félni, amikor az következik, tudni fogod, hogy mit kell csinálni.
2010. jan. 7. 18:52
 6/17 A kérdező kommentje:
Tudtok olyan oldalt, ahol csóktechnikák vannak?
2010. jan. 7. 18:52
 7/17 anonim ***** válasza:
37%

Mielőtt kioktatsz egy gramamtikust, kicsit vegyél vissza az arcból 13 évesen, s vedd elő a voantkozó szabályzatot!

Borotválod egyeltalán?

2010. jan. 7. 19:00
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Amikor én még nem csókóloztam elötte én is nagyon féltem,de amikor odakerültem simán ment az egész. Csak ne arra figyelj,hogy jaj nem fogok jól csókolózni,hanem lazulj el. Nincsen semmiféle csóktechnika. Csak ne pörgesd a nyelved a fiú szájába és enged,hogy Ő irányítson.
2010. jan. 7. 19:00
 9/17 anonim ***** válasza:
40%
Hát kisanyám, én pedig tutira tudom és utána is néztem, hogy így írják: 7.-es, 8.-os. vagy a 4.-en lakom stb. Szerintem inkább gyakorold a helyesírást, s csak utána kezdj egy csókolózni. :)
2010. jan. 7. 19:05
 10/17 anonim ***** válasza:

19:05-nek igaza van:

"290. A sorszámnevek után – ha számjegyekkel írjuk őket – pontot teszünk: 1. osztály, 3. sor, 1978. évi, a 10–12. oldalon stb. A pontot a toldalékokat kapcsoló kötőjel előtt is megtartjuk: 3.-nak futott be, a 8.-ba jár, a 10.-kel, a Tutaj u. 4.-ben stb. (A keltezés e tekintetben kivétel; vö. 296.)"

Nekem is szemetszúrt a dolog, amikor elolvastam a kérdésed. Lehet, hogy nektek már másképp tanítják, de az valószínűbb, hogy az órán nem figyeltél eléggé.

2010. jan. 7. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!