Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szakított velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szakított velem, mert nem akarok bulizni menni. Tényleg nem akarok, sosem szerettem a tumultust meg a piát. Most nem tudom miért de tiszta szégyennek érzem magam?! 26F

Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 22:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kifogás.Az én barátom sem szeret bulizni,én meg igen,de ettől még jó a kapcsolatunk,max elmegyek barátokkal bulizni,ő meg max csinál valamit addig a saját barátaival.
2014. júl. 11. 00:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Össze se jönnék olyannal, aki otthon punnyad. Nem azért, mert gáz, hanem azért, mert halálra unnám magam. Persze, el lehet menni barátnőkkel, de az nem olyan. Egyáltalàn, milyen bulikat próbáltatok ki együtt? Sokféle szórakozóhely van ám. A faluvégi késdobálótól az exkluzív bárokig elég széles a skála. Azért van ilyen sokféle szórakozóhely, mert sokfélék az emberek. Hova jártatok el kikapcsolódni? Múzeum, mozi, kirándulás, étterem? Milyen megoldásokat próbáltatok ki, hogy feloldjàtok ezt az ellentétet?
2014. júl. 11. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!