Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találhatnék ki, hogy ne hazudozzon és megleckéztessem?
Úristen, 22 évesen ilyen felfogással! [tactical_facepalm.jpg]
Előre is bocsi a kisregényért. Ahogy elnézem, több összetevős a dolog.
1. Nézd, a legtöbb pasas szabadságmániás. Amint elkezded őket lekorlátozni, egyre kevésbé fognak vonzónak tartani és egyre kevesebb kedvük lesz veled tölteni az idejüket.
-> Te ezt ott cseszted el végképp, amikor letiltottad a kedvenc haverjáról, akinek a hiánya miatt már hosszú hónapok óta kornyadozott. És naná, hogy nem fogja az orrodra kötni, ha találkozik vele, mert pontosan tudja, hogy balhézni fogsz miatta. Ezzel el is érkeztünk a következő ponthoz:
2. A legtöbb pasas ki nem állhatja a hisztit. "Amíg nem ment ki a haverja, minden héten ment ki inni, néha engem is vitt. Összevesztünk ezen, kibékültünk, jobban mondva engedtem, hagytam a témát." Ezt is sokféleképpen el lehet intézni veszekedés nélkül. Pl. együttérzéssel, lehet vele beszélni, hogy nem tetszik neked, hogy így kornyadozik és szerinted jobban viselné a kedvenc haverja hiányát, ha kimozdulna, elfoglalná magát valamivel. Vagy vállrándítással "semmi gond, akkor megyek egyedül." De attól sem esik le az ujjadról az aranygyűrű, hogy kivételesen TE hívod meg ŐT valahová.
3. "Én is elfogok menni a barátaimmal, nem vagyok kijárós, de ez már tényleg nagyon rosszul esik..." Az valami nagyon nagy fokú önállótlanságra vall, ha eddig meg sem fordult a fejedben, hogy a fickó nélkül is elmenj valahová. A legtöbb pasas az ilyentől előbb-utóbb elkezdi úgy érezni, hogy megfojtod.
Félre ne érts, ő is nagyon hülyén kezeli a helyzetet és ő is ugyanúgy szólhatott volna, hogy kényelmetlenül érzi magát néhány dolog miatt és akkor nem kellene most a sarokba szorított patkányt játszania. Viszont ha már egy pár vagytok nem ártana, ha legalább egyikőtök észnél lenne és megpróbálná normálisan kezelni a helyzetet. Szóval, ha rám hallgatsz, ahelyett, hogy mindenféle leckéztetésekkel újabb problémát generálnál:
a.) ha nem tudsz túllépni a hülyeségein, hagyd ott a fickót a bánatba!
b.) amennyiben fontos neked a srác, kezdd el megváltoztatni a kapcsolatotok dinamikáját! Ehhez pl. hozzátartozik az is, hogy rendszeresen eljársz a barátaiddal, a párod nélkül is, de az is, hogy a TV-ből meg női magazinokból ellesett "problémamegoldási" mintákat elfelejted, és újakat tanulsz helyettük. Így a leírásod alapján tényleg elég éretlennek tűntök egy párkapcsolathoz, de ezen lehet változtatni. Kapj elő egy valamire való könyvet a párkapcsolatokról és olvass! Csernus, Garry Chapman, Sherry Argov vagy ami neked épp szimpatikus. Ha nagyon jófej apukád/fiútestvéred van, tőlik is érdemes tanácsot kérni, ők aztán tudnak férfi fejjel gondolkodni. Ha szét is mentek a jelenlegi pároddal, azzal csak te nyersz, ha megtanulod más perspektívából is szemlélni a párkapcsolatokat és egy problémát többféleképpen kezelni.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!