Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más kapcsolatokban is vitát vált ki a WC ülőke lehajtása?
Ebből volt egy kis nézeteltérésünk múltkor, de végül felfogtam, hogy neki előbb fel, majd a kérésemre vissza kell hajtania, én meg megyek a készre.
Úgyhogy elhatároztam, hogy segítek neki kicsit, felhajtom magam után, menjen egyszer ő a készre. Ezzel egy időben ő is elhatározta, hogy lehajtsa nekem, ebből ne legyen balhé.
És ezt így egymástól függetlenül...
Nő létemre sosem értettem miért ekkora dolog ez...
Ha elmegyek wc-re, és fel van hajtva a wc ülőke:
lehajtom, ha végeztem úgy hagyom. Párom megy wc-re, felhajtja, ha végzett, úgy hagyja. Mindenki ugyanannyit "dolgozik", ami valójában csak egy mozdulat...
Ellenben ha a férfi mindig lehajtja, a nőt már használható állapotban várja a wc, és úgy is hagyja, miután elmegy. Így ha egy férfi megy, fel kell hajtani, használnia, majd megint lehajtania. Így a nő s egge ki van nyalva tök értelmetlenül.
Azért elég gáz a kommunikáció abban a kapcsolatban, ahol ezt nem lehet megbeszélni...
Mivel a férfinak csak 1 dologra, vagyis kevesebb dologra kell felhajtva használni a wc deszkát, hajtsák le maguk után.
Amúgy nálunk soha nem volt ez probléma. A férjem 3 évesen vesztette el az édesapját, így nők között nőtt fel (anya, húg, nővér) szóval megszokta, hogy lehajtja maga után, így nekem éjjel a sötétben nem kell kb beleesnem a wcbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!