Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más kapcsolatokban is vitát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más kapcsolatokban is vitát vált ki a WC ülőke lehajtása?

Figyelt kérdés

Ebből volt egy kis nézeteltérésünk múltkor, de végül felfogtam, hogy neki előbb fel, majd a kérésemre vissza kell hajtania, én meg megyek a készre.

Úgyhogy elhatároztam, hogy segítek neki kicsit, felhajtom magam után, menjen egyszer ő a készre. Ezzel egy időben ő is elhatározta, hogy lehajtsa nekem, ebből ne legyen balhé.

És ezt így egymástól függetlenül...

2014. júl. 10. 14:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%

Nő létemre sosem értettem miért ekkora dolog ez...

Ha elmegyek wc-re, és fel van hajtva a wc ülőke:

lehajtom, ha végeztem úgy hagyom. Párom megy wc-re, felhajtja, ha végzett, úgy hagyja. Mindenki ugyanannyit "dolgozik", ami valójában csak egy mozdulat...

Ellenben ha a férfi mindig lehajtja, a nőt már használható állapotban várja a wc, és úgy is hagyja, miután elmegy. Így ha egy férfi megy, fel kell hajtani, használnia, majd megint lehajtania. Így a nő s egge ki van nyalva tök értelmetlenül.

Azért elég gáz a kommunikáció abban a kapcsolatban, ahol ezt nem lehet megbeszélni...

2014. júl. 10. 16:29
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nàlunk is úgy van ahogy a 21es vàlaszoló írja. Hülyeség ezen vitatkozni.
2014. júl. 10. 17:00
 23/26 anonim ***** válasza:
Én inkább a fogkrémtubusra haragszom, ha a végébe van nyomva az összes, illetve az asztalon hagyott morzsákra.
2014. júl. 10. 21:07
 24/26 anonim ***** válasza:
47%

Mivel a férfinak csak 1 dologra, vagyis kevesebb dologra kell felhajtva használni a wc deszkát, hajtsák le maguk után.

Amúgy nálunk soha nem volt ez probléma. A férjem 3 évesen vesztette el az édesapját, így nők között nőtt fel (anya, húg, nővér) szóval megszokta, hogy lehajtja maga után, így nekem éjjel a sötétben nem kell kb beleesnem a wcbe...

2014. júl. 10. 21:12
 25/26 anonim ***** válasza:
64%
nálunk nem gond a wc-tető használata, sajnálom, ha valaki ezen akad fent
2014. júl. 10. 21:58
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
24-es, sajnálom a érjed, ha olyan nője van, aki nem ismeri a villanyt. Akkor ennyi erővel, ha te lehajtva hagyod, ő a sötétben lehugyozza. Akkor jobb lesz ráülnöd?
2014. júl. 10. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!