Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem h a pasikat a nők 20-n éves korba letapintják mert nem jó de amikor 30-as lesz akkor már jó lenne mert kéne a gyerek?
Olvasgattam itt pár bejegyzést amiből ez jött le h ilyen meg ilyen legyen.
De aztán már tök mind 1 mert később már kapkodnak h csak legyen v ki.
Személy szerint én nem egy ilyen embert ismerek.
Előfordult már.
És olyan is, hogy az alfakan felütötte, otthagyta és próbál egy balféket keresni aki eltartaná kölyköstől.
en ezt az elmeletet ugy hallottam, hogy az alfahimmel szex-szelsz, meg jarsz, a beta himmel meg csaladot alapitasz.
teszem hozza, hogy sose volt meg olyan jo pasim, mint a ferjem, szoval en ezt elegge elszurtam;)
Igen, van ilyen. Mert huszonévesen még nem feltétlenül bír nagy értékkel az, hogy egy férfi megbízható, gondoskodó stb. Ilyenkor még az a lényeg, hogy ismert, izgalmas, a csapat középpontja legyen a választott srác.
Félre ne értsen senki, az hogy izgalmas és karizmatikus legyen valaki, a későbbiekben is fontos, csak ahogy egy nő halad előre a korral és rájön, hogy igen babázni szeretnék, akkor már felértékelődnek a legfelül említettek.
És ezt néhány korábban érő srác rosszul éli meg, mondván nem értékelik őket. Lehet, de ez van, ezt éljük most.
*letapintják?
*bejegyzést?
*helyesírás, vesszők, központozás?
Nem, akkor sem jó az a pasi, akit lepattintottam 20-on évesen, hiszen volt oka, hogy lekoptattam őt, nem gondolod?:) inkább egyedül haljak meg, mint egy olyannal, mint te.
1 Én nem akarok felszedni senkit csak kérdeztem erre van az oldal.
2. Nem is ismersz szóval ne személyeskedjünk.
Én se találok ki rólad semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!