Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mindenki megtalálja a párját?
Használd a társkeresőt. Egyáltalán nem szégyen, sőt, ésszerű. Túl kevés emberrel találkozunk egy nap, így szinte kizárjuk az esélyt, hogy a normális életben megismerkedjünk a nagy Ő-vel..
Anyámnak volt 4-5 rosszul sikerült randija az egyik társkeresőn (semmi extra, csak nem tetszett neki a pasas), aztán a 6. randin megismerte azt a férfit, aki 2 évre rá feleségül vette.. Mai napig nagyon boldogok.
meg fogod, nyugi..
hány éves vagy?
Ezt így nem lehet megmondani.
Attól is függ, hogy milyen idős vagy, fiatalabb korban könnyebben megy. Szerintem nem kell görcsölnöd, ha össze kell jönnie a dolognak, akkor úgyis össze fog, pont amikor nem is számítanál rá. (szerintem sem neten kell ezt elintézni, nagyot csalódhat az ember:)) Sok sikert, és szerintem ne idegesítsd magad ezen, nem mindenki találja meg olyan könnyen a párját --> még én sem.
Én csak remélni merem, hogy mindenki megtalálja...
Sokszor van, hogy úgy érzed, hogy na igen...ő az!
Aztán kiderül hogy mégsem...
Vagy éppen csak te gondolod így, és neki nem te vagy az.
Nem egyszerű dolgok ezek, nagyon nem...
Köszönöm a válaszokat.
Csupán azért merül fel bennem ez a kérdés mert fájdalmas nézni a 18 éves hugomat aki 3 éve él boldog párkapcsolatban és én aki 22 egyszerüen egy értelmes párkapcsolatot nem tud felmutatni és kezdek kétségbe esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!