Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretném ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretném ha a barátom lányokkal ismerkedjen az egyetemen nem akarom őt elveszíteni. Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

Korábban járt valami tanfolyamra ott is lányoknak kérte el az email-címét és többen fb-on bejelölték és egy csaj rá is nyomult annak ellenére hogy velem jár.lájkolják a bejegyzéseit nem akarom hogy ez legyen később is..

mit csináljak?folyton elő jön ez a téma és veszekszünk de nem akarom őt elveszíteni.:(

2014. júl. 9. 12:46
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

Ca8000 nem tudom mi olyan vicces?

örülök hogy élvezed ha más kapcsolata romokba hever..:(

2014. júl. 9. 14:40
 32/57 anonim ***** válasza:
Nem élvezem .. de ha egy kis eszed lenne, akkor látnád, hogy ez a kapcsolat csakis kizárólag miattad hever romokban ... és ilyen mentalitással az összes kapcsolatod így fog járni, mert a hozzáállásoddal megölsz majd minden kapcsolatot.
2014. júl. 9. 14:46
 33/57 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy túl kedves? Nem hinném. Az nem kedvesség, ha a barátod agyára mész, mert folyton vele akarsz lenni, beszélgetni vele, miközben ő a főgonoszt írtaná az új Wolfenstein játékban vagy a legutóbbi Trónok harca részt szeretné végre végignézni és ötödször tekeri vissza, mert elvárod, hogy rád figyeljen és megossza a figyelmét.

Persze ha nem ilyen vagy, akkor ne vedd magadra.

Vannak emberek, akiknek az a feltöltődés, ha magukban lehetnek (introvertált személyiség). Ha fáradtak és nyűgösek, akkor valóban tolakodásnak és zavarónak érezhetik a másik közeledését, főleg ha meg kell szakítaniuk azt amit éppen csinálnak. De ez csak addig tart amíg fel nem töltődnek és utána nagyon szívesen fordítják az energiájukat a szerettükre. Ha ilyenkor békén vagynak hagyva, azért nagyon hálásak tudnak lenni.

2014. júl. 9. 14:48
 34/57 A kérdező kommentje:

Értem. Azért nem csak rajtam múlik.

Akkor kapcsolatra alkalmatlan vagyok...ha nincs senkim nincs fájdalom nincs szerelem nincs gond..de sajnos szerelmes vagyok..:(

2014. júl. 9. 14:53
 35/57 A kérdező kommentje:

"Vannak emberek, akiknek az a feltöltődés, ha magukban lehetnek (introvertált személyiség).

Én is ilyen vagyok.

Nem az a baj hanem amit fent írtam a kérdésben.

mindegy majd megoldom valahogy.. jó lenne ha nem gondolkodnék annyit előre..és élvezném a pillanatot de nem tudom..:S

2014. júl. 9. 15:03
 36/57 anonim ***** válasza:

Azt mondod szerelmes vagy. Én hiszek is neked. De akkor miért nem próbálod meg értelmesen végiggondolni a dolgokat és esetleg egy kis energiát is belefeccolni a kapcsolatotokba? Néha tűrtőztetni magad, néha odaadónak lenni "csak úgy", néha nem mérlegre tenni, hogy "mit teszek én és mit tesz ő értem", néha venni egy nagy levegőt és kívülről is megvizsgálni, hogy tényleg érdemes-e kibukni azon amin kibuktál, néha bocsánatot kérni?

Jah, mert feladni könnyű. Hát, ez esetben sok sikert a boldogsághoz.

2014. júl. 9. 15:04
 37/57 A kérdező kommentje:

Rengeteg energiát fektettem bele..

azért kérjek bocsánatot mert ő más lányoknak vagánykodott ahelyett hogy tanult volna és odafigyelt volna a tanfolyamon?

Jó ez nem most volt..de hát esetleg azért kérhetnék bocsánatot hogy volt bátorságom megmondani hogy nekem ez rosszul esett...jó persze megint én alázkodjak meg.. na jó inkább mint hogy elveszítsem..

2014. júl. 9. 15:09
 38/57 anonim ***** válasza:

Szeret téged? Mármint érzed, hogy szeret? Nem azt kérdem, hogy mondja-e eleget, hanem érzed, hogy fontos vagy neki és veled akar lenni?

Ha el tudnál viselni tőle több szeretetet, akkor ne hándáld ezt neki, hanem adj magadból még többet és ha minden jól megy, akkor többet is fogsz kapni.

Ha viszont érzed, hogy tényleg és eléggé szeret, akkor bízz meg benne.

Gondolj arra, hogy ha ő az igazi, akkor úgyis működni fog. Ha nem, akkor felesleges miatta aggódni.

2014. júl. 9. 15:19
 39/57 A kérdező kommentje:

Nem tudom néha úgy érzem igen néha úgy hogy nem annyira mint én őt..és őt csak a szex érdekli.

leginkább

általában néha rájön az ötperc amikor elküld a fenébe majd utána vissza hízelgi magát.meg nem enged közel magához teljesen..

nekem nagyon fontos ő és azt szeretném ha én is az lennék neki.hogyan adjak magamból?

2014. júl. 9. 15:26
 40/57 A kérdező kommentje:
Nem kér belőlem többet! neki elég ennyi.Csak ha neki olyanja van akkor keressem..különben meg mit képzelek hogy folyton rajta lógok.kb ilyen a helyzet
2014. júl. 9. 15:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!