Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy bizonyítottátok a párotoknak, hogy ismét bízhat bennetek?
Akár megcsalás, akár félreértés után. Ötleteket, tippeket szeretnék kérni, ill. saját történetet, vagy külső véleményt is szívesen fogadok.
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
22/L
Nem leszek népszerű érzem...
Sosem bizonygattam, bizonyítottam semmit. Igaz, meg nem csaltam a páromat, a félreértések kifejezést jelen kontexusban nem is értem. Ha félreértés volt akkor miért kéne bizonyítani bármit is?
Én vagyok olyan amilyen, és ha ez nem tetszik, nem kuncsorgok ilyesmiért. Én megbeszélek dolgokat a párommal, mert lehet vele.
Az biztos, hogy olyan nővel én sosem építettem kapcsolatot amelyiknek bizonygatni kell bármit is, és nem elfogadja, hogy milyen vagyok. :))) Ebbe beletartozik az is, hogy mindig tisztán játszottam, sosem csináltam titkot abból annó, hogy olykor bizony más hölgyekkel is jóban leszek (igen úgy). Nem vertem át senkit, mindig tisztán játszottam, és nem is kuncsorogtam bizalomért.
(Férfitársaimnak igen sok olyan jótanácsot tudok felsorolni ami ilyesmiket tartalmaz, csak nőként ne olvassa senki :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!