Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a sátánista barátomnak, hogy keresztény vagyok?
Én óvakodnék tőle.
Több lépcsos szigoruan titkos beavatasokon mennek keresztul, az utolso lepcso allitolag az emberaldozat de errol senkinek sem szabad tudnia es ha kilepnek a dologbol beszelni se nagyon szabad rola senkinek.
En ilyeneket hallottam, volt satanista ismerosom, nem mertem vele bevallalni egy kozos erdei setat sem. Sajnos mindig is voltak, lesznek ilyenek. Az a kerdes h a srac hanyadik lepcsonel tarthat.
Elarulnam, hogy az elso kettonel meg o maga sem tud az utolsokrol, sajnos en is csakkovetkeztetek, mert hallomasbol tudom. Persze ha ezt meglatja egy terito le fog anyazni.
én is keresztény vagyok, és komolyan próbálom megélni a hitemet, tehát nem arról van szó hogy meg vagyok keresztelve és ennyi...
a Biblia is írja, hogy „Ne legyetek a hitetlenekkel felemás igában!” (2Kor 6,14)
őszintén szólva, nem tartom bölcs dolognak, ha egy hívő ember hitetlennel van, és itt nem csak erről van szó, hanem ő pont a másik oldalon áll...
elhiszem hogy nagyon szereted, de fel kell vállalnod a hitedet előtte! nem azt mondom hogy szakíts vele azonnal, de mindenképpen mond el neki, hogy te kiben hiszel és neked ez mennyire fontos és elmondhatod, hogy aggódsz érte, mert szerinted nem helyes amit ő képvisel és imádkozol érte... és mégha rossz vége is lesz a dolognak és szakítotok, akkor is imádkozz tovább érte!!! bízz benne, hogy jó példa tudsz előtte lenni és talán követ téged ebben :)
imádkozni fogok értetek, és kérlek majd írd meg mi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!