Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy az intelligens 200-as,30 as korú (nem lim-lom tudásuk van) tanár kollégáim nagy része csak elvált, gyerekes anyukát talált párnak? 6 ilyen is van.
Figyelt kérdés
Pedig nem utolsó emberek, stabíl középosztálybeliek.2014. júl. 7. 09:17
1/16 anonim válasza:
Azon elgondolkoztál már, hogy lehet, hogy ilyeneket keresnek?
2/16 anonim válasza:
Ha annyira érdekel kérdezd meg tőlük!
Szerintem egyenes lépés, s egyben intelligens is....
3/16 anonim válasza:
Sajna most elég fáradt vagyok, hogy valami hülyeséget írjak, pedig ilyen hülye kérdésre mást nem lenne érdemes válaszolni...
4/16 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen ilyet keresnek, de ilyen jut. Senki sem keres, legalábbis épeszű nem, gyerekes és elvált anyukát, ha van szabad olyan, aki nem vált el és nincs gyereke.
2014. júl. 7. 09:27
5/16 anonim válasza:
Az, hogy a baratnoszerzesben az intelligencia szinte semmit sem szamit. Ha nem nezel ki jol vagy gazdag, nepszeru sztar akkor nincs eselyed.
6/16 anonim válasza:
Mi az hogy 200-as? Milyük 200? IQ? Fizetés ezer ft-ban? Magasság cm-ben? Ez valahogy egyik sem stimmel, és nincs jobb ötletem :)
7/16 A kérdező kommentje:
20 as éveikben járó, elírtam egy nullát.
2014. júl. 7. 09:33
8/16 anonim válasza:
Ú rájöttem, 20-on éves csak elírtad :) Bocsi, tudom hogy teljesen trollkodásnak, kötekedésnek hangzott amit írtam, de nem így van, egyszerűen csak lassú az agyam, és nem fogtam fel :)
9/16 anonim válasza:
Már miért ne keresne épeszű ilyet??? Mi a gond ezzel egy párválasztás során? Miben rosszabb egy elvált kisgyerekes nő, mint egy egyedülálló, gyerektelen? Valószínűleg egymásba szerettek, a két ember: érzelmekkel! És az, hogy kinek milyen múltja van, az ilyen esetben mindegy. Aki meg egy kisgyerek okozta kitalált "kényelmetlenség" (ami baromság) miatt racionális okok miatt félreteszi az érzelmeit és elutasít egy testi-lelki társ jelöltet, az b..szon egyedül :-P
10/16 anonim válasza:
A fiatal, szingli lányok nagy része "el van szállva" magától és a menő pasikra/macsókra bukik. A menő alatt nem az intelligenciát és a stabil munkaviszonyt értik:). Aztán pár év múlva a menő pasinak nem lesz kedve a gyerekkel bajlódni, inkább csajozik tovább. A gyerekes anyuka értékrendje viszont már változik, rájön, hogy olyan pasi kellene, akire számíthat, mint családapa. És erre a kollégáid az alkalmasak.
Egyébként nem feltétlen kell elítélni az elvált, gyerekes anyukákat. Sok esetben odaadóbbak, éppen a fentiekből kifolyólag, mint a szingli csajok.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!