Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is haragít a tudat, hogy akármilyen nőt is választotok barátnőnek, az már csak "maradék" a gazdagok, üzletemberek után?
én nem akarok. elég ha nem vagyok csöves, és nem kell aggódnom a számlákért.
ettől függetlenül esélyes, hogy jól fogok keresni, de nem ezért választott azt a szakmát, amit tanulok. :D
Bennem sem fogalmazódott meg olyasmi, hogy gazdag akarok lenni. Más farkával verni a csalánt meg főleg nem akarom.
Én is tudok tanulni, dolgozni, életet felépíteni, nem csak egy férfin lógva tudok pénzhez jutni, ha mégis úgy adódna, hogy elsődleges szemponttá válnának az anyagi javak az életemben.
Egy nem pénzre hajtó nőnél csak kicsit van nagyobb esélye egy gazdagnak mint egy átlagvagyonosnak. Úgyhogy ha szó szerint vesszük akkor igazad van abban, hogy a maradékból kell választani, csak éppen ez a maradék kb. 98%, vagyis sokat nem fog befolyásolni az életedben az a pár hiányzó nő.
Ha hozzátesszük, hogy az értelmesebb gazdag pasi mindent megtesz, hogy elkerülje a pénzre hajtó nőket, akkor nem biztos hogy irigyelni kell őket ilyen szempontból.
Ha pénzre hajtós nőket szeretnél, de nincs pénzed, akkor menjél prostikhoz, annyit össze tudsz szedni, hogy időnként megtehesd. Sőt ha tényleg középosztálybeli vagy, bár szerintem ezt a fogalmat félreérted, akkor teljes állásban is foglalkoztathatsz egyet.
Egyébként meg elkezdhet mindenki sírni, hogy neki rosszabb a külseje, ő buta, ő rosszabb természetű, ezért neki csak a maradék jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!