Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Az apró jelzések mennek ,de azt nem tudom amiből konkrétan érteni fogja hogy szeretem.17L2010. jan. 6. 19:28
1/7 anonim válasza:
Konkrétan? Egyszerűen :) elé állsz és megmondod h szereted és fontos neked. Megcsókolod aztán közlöd vele
2/7 A kérdező kommentje:
De ehhez én nyuszi vagyok!Valami más?Ami után ő csókol meg engem.
2010. jan. 6. 19:42
3/7 anonim válasza:
Arra, hogy a lány csókoljon meg Téged, az esély 0,01%.
Töltsetek sok időt együtt, lehetőleg kettesben és akkor majd jönni fog az magától :)
5/7 A kérdező kommentje:
De igen az vagyok!Tudtommal :)
2010. jan. 6. 20:16
6/7 anonim válasza:
upsz:S, bocsi elnéztem :P 19:56-os
7/7 anonim válasza:
figyelj én fiú vagyok én csak azt tudom tanácsolni ülj le vele beszélgessetek és ülj hozzá közel kicsit simogasd meg a tarkóját meg az arcát meg kicsit túrj bele a hajába hátulról nekem az a gyengém ha akkor nem csókol meg ak kicsit közeledj felé és ak az arc simogatás ha akor se akkor barátként néz rád vagy nagyon félénk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!