Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ebből lesz egyálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lesz egyáltalán valami? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Megtetszett egy lány el is hívtam randira, ahova el is jött és sajnos közölte, hogy van barátja. Igaz azt is mondta, hogy szakítani akar vele csak még kis idő kell neki.Kölcsönösen kerestük egymást és én eléggé szarul éreztem magam hogy belefolytam a kapcsolatukba. Írtam neki hogy csak akk keressen ha tudja mit akar és sztem addig ne talélkozzunk. Vissza írt hogy tudja mit akar csak legyek idő kell...Még nem történt köztünk semmi még egy csók sem(igaz majdnem de még időben megálltam). Várjak tovább rá?Vagy lépjek túl?
2010. jan. 6. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Adj neki időt még. Nem szabad hamar feladni.
2010. jan. 6. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Jaj...nehogy feladd! Ha tényleg így van ahogy leírtad,akkor hajrá!Légy bátor,és ne mindig mással törődj!Ha igazán kell neked a lány,akkor nehogy feladd!Nyert helyzetben vagy;)
2010. jan. 6. 19:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!Én nem akarom feladni csak ez a bizonytalanság rémisztő!:S
2010. jan. 6. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Rémisztőbb lesz, amikor az ex leüt egy baltával.
2010. jan. 7. 02:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Inkább hagyom!!Nem az ex miatt!csak megelégeltem az állandó várást:S
2010. jan. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!