Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ha depressziós vagyok és nincs életkedvem? 22 évesen soha nem lesz már senkim mert ki vagyok öregedve? Egy csomót csalódtam kapcsolatokban is.
Én is az vagyok 21 évesen, és szerintem egyáltalán nem "ciki". Csak azoknak az, akik szerint az élet a szex körül forog. Egyébként én sem véletlen vagyok még az, elég szép kis hangulatingadozásaim voltak, a depresszió a föld alá húzott... Kapcsolatokat egyáltalán nem kerestem, mert még saját magamat sem szerettem, mást akkor hogy tudtam volna?
Csak nem rég láttam meg a fényt az alagút végén, és azóta egyre jobban vagyok. Szerintem neked is kéne keresned valami hobbit, amivel elvonod a figyelmed, mert nekem is ez segített, illetve félelmeimmel való szembenézés. Igazából amint meglátod, hogy a depresszió csak az elme illúziója, azonnal el is tűnik, és boldogság illetve béke lép a helyébe.
Depresszió akkor alakul ki, amikor az ember nem a jelen pillanatban, hanem a múltban vagy a jövőben él. A folyamatos gondolkodás okozza...
Egy két hónap után szerintem azért hagytak el mert nem feküdtél le velük. Az egyfajta lélektani határ.
Volt pasid szóval a külsődre nem lehet gond, nem érzem mégis mi a gond? Ismerkedj! Fiatal vagy még te is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!